.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 12:13

Royal Enfield Continental GT650 - Νέες εκδόσεις Thunder και Lightning

Αστράφτει και βροντάει η Royal Enfield Continental GT650 με τις δύο νέες εκδόσεις για το 2023.

Η Royal Enfield παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις της Continental GT650 μοτοσυκλέτας της, ονόματι Thunder και Lightning. H εταιρεία διευρύνει έτσι, το στυλ της κλασικής μοτοσυκλέτα της με στοχευμένες παρεμβάσεις.

Η έκδοση Thunder ακολουθεί μια πιο «δρομίσια» αισθητική του Café Racer, χάρη στα χαμηλά κλιπ-ον και τους νέους καθρέφτες bar-end. Η νέα έκδοση Thunder εξοπλίζεται ακόμη με: εξτρά μαλακές πλαϊνές βαλίτσες, διθέσια σέλα, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, μια μικρού μεγέθους φιμέ ζελατίνα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα και νέα τάπα λαδιού.

Στην έκδοση Lightning, η έμφαση δίνεται περισσότερο στην Scrambler πλευρά της μοτοσυκλέτας, με το τιμόνι να είναι χαρακτηριστικά ψηλότερο. Το μοντέλο εξοπλίζεται με επίπεδη σέλα με ορατές ραφές, κάγκελα προστασίας κινητήρα και ποδιά, αλλά και νέους καθρέφτες και τάπα λαδιού. Και στην έκδοση Lightning, οι μαλακές βαλίτσες αποτελούν μέρος του εξοπλισμού.

Προς το παρόν αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, για την άφιξη των νέων εκδόσεων στην χώρα μας αλλά και την τιμή τους. Οι ιδιαίτερα γουστόζικες εκδόσεις με το μπόλικο χρώμιο που βλέπετε εδώ, ονομάζονται  «Mr. Clean» και «Mark II» για τις Thunder και Lightning αντίστοιχα και θα αποτελούν μέρος μόνο της προσφερόμενης γκάμας, η οποία θα έχει και άλλους χρωματισμούς. Σε τεχνικό επίπεδο, δεν υπάρχουν αλλαγές από την Royal Enfield Continental GT650 – Διαβάστε την δοκιμή μας στο μοντέλο με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 12:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon