.
Κατηγορία Suzuki
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 16:10

TEST - Suzuki GSX-R 125 ABS 2017

 

Πραγματικό GSX-R στα 125 κυβικά!

 

Κείμενο: Κώστας Γκαζής
Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης

Το νέο Suzuki GSX-R 125 ABS 2017 θέλει να φέρει επανάσταση στην κατηγορία των Sport μοτοσυκλετών 125 κυβικών, προτάσσοντας πέρα από την απίθανη α-λα GSX-R 1000 εμφάνιση του και το πραγματικά φοβερό κράτημα του, προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το Smart Key και το Easy Start. Ένα καθημερινό MiniGP Commuter που θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Έχουμε και λέμε... εμφάνιση MotoGP, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλουμινένιες ζάντες, sport θέση οδήγησης αλλά και πραγματικές sport δυνατότητες, ευρωπαϊκά ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, κατανάλωση παπιού, δικάναλο ABS, ψηφιακά όργανα με μεγάλο όγκο πληροφορίας, Smart Key, Easy Start... τα.έχει.όλα!

Ρε φίλε; MotoGP είναι;

suzuki gsxr125 2017 bikeit 27

Πάνω από 30 χρόνια η σειρά GSX-R ταράζει τα όνειρα των φίλων της sport μοτοσυκλέτας, ενώ το νέο 125 θέλει να φέρει λίγη από την αύρα της θρυλικής οικογένειας και στην Α1 κατηγορία.

Η μοτοσυκλέτα της δοκιμής μας ήταν αυτή με την MotoGP βαφή (κοστίζει 100 ευρώ έξτρα), βαφή ίδια και με το GSX-R 1000R, που όχι μόνο την κάνει κούκλα, αλλά ξεγελάει ακόμα περισσότερο το μάτι, πείθοντας πολύ κόσμο πως... τα έχει τα κυβικά της.

Το GSX-R 125 εντυπωσιάζει ευχάριστα από όπου κι αν το κοιτάξεις. Όμορφο το design του φέρινγκ με τη Suzuki να αναφέρεται στην εκτεταμένη εξέλιξη του σε αεροσήραγγα για βέλτιστη αεροδυναμική, εξέλιξη που απέδωσε την πιο μικρή μετωπική επιφάνεια στα 125 κυβικά!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 46

Όμορφα τα LED φώτα, με 2 κάθετα τοποθετημένες λάμπες (η μεγάλη σκάλα από κάτω, η μεσαία σκάλα από πάνω), και LED φώτα θέσης εκατέρωθεν του προβολέα. LED είναι και το φωτιστικό σώμα πίσω, LED και το λαμπάκι της πινακίδας!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 41

Όμορφο το τελικό της εξάτμισης, εντυπωσιακό το λεπτό δισκόφρενο “μαργαρίτα” μπροστά, ανασηκωμένη η ουρά σε Superbike στιλ, έξυπνο το κάλυμμα του πλαισίου που θυμίζει κτηνώδες πλαίσιο δυο δοκών αλουμινίου, σπορ σε σχεδίαση οι αλουμινένιες ζάντες, ψηφιακά όργανα...

Μεγάλα και αταίριαστα είναι τα φλας, αλλά από τη μία η μοτοσυκλέτα έχει μικρές διαστάσεις, από την άλλη έχουμε να καλύψουμε τις Euro4 προδιαγραφές, οπότε... μικρό το κακό. Αν δεν σας αρέσουν τα φλας, η αγορά βρίθει από aftermarket LED μικροσκοπικά φλασάκια.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 22

Μεγάλα και χρηστικά είναι τα φτερά, εμπρός και πίσω, ενώ πίσω πέρα από τον λασπωτήρα στη βάση της πινακίδας, έχουμε και έξτρα όμορφο φτεράκι στο ψαλίδι! Οι κολλημένοι με την λεπτομέρεια ίσως αναζητήσουν ένα tail-tidy, αλλά το 99% των ιδιοκτητών θα χαρεί με την αυξημένη προστασία όσον αφορά σε νερά και λάσπες.

Οι καθρέπτες τώρα, διπλώνουν -απαραίτητη πρακτική αν θέλετε να χωθείτε “με όλα” στο μποτιλιάρισμα- αλλά επειδή δεν είναι από τους ακριβούς να ρυθμίζονται από το κρύσταλλο, κάθε φορά που τους ξεδιπλώνεις πάλι, θέλουν ρύθμισμα.

Μικρός αποθηκευτικός χώρος που κλειδώνει υπάρχει κάτω από το σελάκι του συνεπιβάτη.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 49

Η σέλα του αναβάτη είναι άνετη για όλες τις περιστάσεις, όμως αυτή του συνεπιβάτη πληρώνει το τίμημα της sport εμφάνισης, και μαζί με τα ψηλά τοποθετημένα μαρσπιέ απαιτεί μικρόσωμο και ευλύγιστο συνεπιβάτη.

Smart Key & Easy Start;! Τι είπες τώρα!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 59

Φυσικά αυτό που εντυπωσιάζει με το καλημέρα είναι το σύστημα Smart Key, το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε μοτοσυκλέτα 125 κυβικών. Σε scooter ναι, σε μοτοσυκλέτα το βλέπουμε για πρώτη φορά στο GSX-R 125! Όπως και με τα αντίστοιχα υπόλοιπα συστήματα, ο αναβάτης αποθηκεύει σε μια τσέπη το έξυπνο κλειδί, και όταν πλησιάσει κοντά στη μοτοσυκλέτα, εκείνη τον αναγνωρίζει και του επιτρέπει να γυρίσει...

suzuki gsxr125 2017 bikeit 60

...τον μεγάλο έξυπνο διακόπτη ανάμεσα σε ρεζερβουάρ και πλάκα τιμονιού, και να βάλει μπροστά. Όταν κλείνεις τον διακόπτη και τον γυρίσεις στο κλείδωμα, το τιμόνι κλειδώνει αυτόματα. Προσοχή μόνο γιατί υπάρχει και θέση Parking, μην ξεχάσετε τη μοτοσυκλέτα με ανοιχτά φώτα.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 52

Δεύτερη λεπτομέρεια που δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναδεί σε μοτοσυκλέτα Α1 είναι το Easy Start System της Suzuki, δηλαδή το σύστημα με το οποίο ο αναβάτης πιέζει στιγμιαία μόνο το κουμπί της μίζας και κατόπιν το αφήνει. Η μίζα συνεχίζει να γυρίζει, μέχρι να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα, και ο αναβάτης μένει και εδώ εντυπωσιασμένος.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 57

Η ψηφιακή οθόνη των οργάνων έχει πολύ υψηλό κοντράστ, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα ευκρινή σε όλες τις περιστάσεις. Δεν είναι TFT, έγχρωμη, μικρό το κακό, ενώ έχει 2 κουμπιά πάνω της (SEL & ADJ) για να αλλάζεις ενδείξεις και να μηδενίζεις κάποιες από αυτές.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 56

Από ενδείξεις έχουμε αρκετές, και συγκεκριμένα κοντέρ, στροφόμετρο με μπάρες και κόκκινο στις 11.500 rpm, ολικό και 2 μερικούς χιλιομετρητές, μέση κατανάλωση καυσίμου (3,3 λίτρα στα 100 χλμ με τέρμα γκάζι), και στάθμη βενζίνης με μπάρες. Έχουμε λυχνίες νεκράς και προβολέα, φλας, λυχνία ιδανικής αλλαγής ταχύτητας (που προγραμματίζεται), θερμοκρασίας, ABS & ψεκασμού. Η Suzuki αναφέρεται και σε ένα δείκτη που επισημαίνει στον αναβάτη τις αλλαγές λαδιού, αλλά κατά τη διάρκεια του τεστ δεν τον προσέξαμε -είχαμε αλλού το νου μας.

Κινητήρας που μπορεί και τα κάνει όλα

suzuki gsxr125 2017 bikeit 44

Μεγάλη ιστορία ο κινητήρας στην Α1 κατηγορία του 2018. Οι συγκεκριμένες Euro 4 προδιαγραφές απαγορεύουν ακραίες ιπποδυνάμεις, θέτουν αυστηρά όρια θορύβου και ρύπων, και γενικά φιμώνουν και δένουν χέρια και θέληση κατασκευαστών. Η κατηγορία επιτάσσει φιλικά τετράτροχα σύνολα, όμως η κατηγορία των Sport μοτοσυκλετών ψήνεται για επιδόσεις.

Ευτυχώς ο συγκεκριμένος κινητήρας καταφέρνει να εκπληρώσει σχεδόν όλες τις επιθυμίες ολόκληρης της ευρείας γκάμας αγοραστών του GSX-R 125.

Μονοκύλινδρος, τετράχρονος, υγρόψυκτος, με 2 εκκεντρόφορους επικεφαλής και 4 βαλβίδες στον κύλινδρο, έχει χωρητικότητα 124,4 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 14,8 hp / 10.000 rpm και 1,17 kgm / 8.000 rpm.

suzuki gsxr125 abs bikeit road 5

Η Suzuki μιλάει για τον καλύτερο λόγο δύναμης / βάρους στην κατηγορία, και για την δυνατότερη επιτάχυνση στα 125 κυβικά εκατοστά.

Η διάμετρος βρίσκεται στα 62 mm και η διαδρομή στα 41,2 mm, ενώ η μεγάλη διάμετρος δημιουργεί χώρο για 2 μεγάλες βαλβίδες εισαγωγής 24 mm, και 2 εξαγωγής των 21 mm, σε στενές γωνίες, που βελτιώνουν το σχήμα του θαλάμου καύσης, αυξάνοντας την σχέση συμπίεσης, την απόδοση και την οικονομία καυσίμου.

Σίγουρα εδώ δεν μιλάμε με τα ίδια μέτρα και σταθμά με το παρελθόν, με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες των 125 κ.εκ. αλλά όσον αφορά στη σύγχρονη εποχή ο κινητήρας του GSX-R είναι ικανοποιητικός παντού, απίστευτα οικονομικός, ενώ βοηθάει και στην επίτευξη υψηλής τελικής ταχύτητας.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 53

Μικρό παράπονο, το μακρύ γρανάζωμα, είναι όμως απαραίτητο για τον all-round χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, για τη μεγάλη τελική ταχύτητα που θα σας επιτρέψει άνετη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, τη βέλτιστη οικονομία καυσίμου και για τις Euro 4 προδιαγραφές.

Όσον τέλος αφορά στην ποιότητα κατασκευής αυτή είναι κορυφαία, θυμίζοντας μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα! Άριστη συναρμογή, άριστο φινίρισμα, άριστη βαφή, ποιοτικά περιφερειακά.

Αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης, φρένα άγκυρες

suzuki gsxr125 2017 bikeit 24

Σύμφωνα με τη Suzuki, το GSX-R 125 ζυγίζει μόλις 134 κιλά γεμάτο. Το πλαίσιο είναι αττσάλινο σωληνωτό, ενώ οι ελαφριές χυτές δεκάμπρατσες αλουμινένιες ζάντες συνεισφέρουν στο μικρό μη-αναρτώμενο βάρος, δίνοντας κοφτερή συμπεριφορά στη μοτοσυκλέτα.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 14

Πραγματικά το GSX-R 125 είναι από τα πλέον ταχύτητα μοντέλα μοτοσυκλέτας όσον αφορά στις αλλαγές κατεύθυνσης, κάτι που θα ευχαριστηθείτε παντού, από την καθημερινή οδήγηση έως και την πίστα.

Στις αναρτήσεις, το μικρό Suzuki φοράει συμβατικό και όχι ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά, ενώ πίσω έχουμε μονό αμορτισέρ.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 47

Στα φρένα τώρα, τα δυο δισκόφρενα κάνουν εκπληκτική δουλειά, όμως απίθανο είναι και το δικάναλο ABS της Bosch, στην νέα έκδοση 10. Μιλάμε για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ ABS (το ελαφρύτερο και με τις μικρότερες διαστάσεις στην αγορά), που ζυγίζει μόλις 0,59 κιλά, ενώ λειτουργεί ιδανικά, τόσο εμπρός όσο και πίσω, αφήνοντας τα φρένα να κάνουν την (άριστη) δουλειά τους, για να επέμβει μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.

Αστική νιρβάνα

suzuki gsxr125 2017 bikeit static

Μικρή σε διαστάσεις, ελαφριά και με σέλα σχετικά χαμηλή (785 mm) η μικρή sport μοτοσυκλέτα της Suzuki είναι εύκολη για τον καθένα. Εύκολη στις επιτόπιες μανούβρες, πούπουλο στους ελιγμούς, άμεση στις αντιδράσεις.

Πλησιάζεις, καβαλάς, γυρίζεις τον διακόπτη, χαζεύεις τον διαγνωστικό έλεγχο των οργάνων, και πιέζεις τη μίζα. Άπαξ. Μια φορά. Το GSX-R 125 παίρνει άμεσα και εύκολα μπροστά χάρη στο Easy Start, ο ήχος είναι διακριτικός (Euro 4) και εσύ σκύβεις και πιάνεις το τιμόνι. Ναι. Σκύβεις! Δεν μιλάμε για θέση οδήγησης α-λα Superbike, αλλά η θέση είναι σκυφτή! Sport, όχι μόνο στο μάτι, αλλά και στην αίσθηση.

suzuki gsxr125 abs bikeit road 10

Ξεκινάς για την καθημερινή σου ρουτίνα, με ένα ελαφρύ πατινάρισμα για γρήγορη εκκίνηση (μακρύ γρανάζωμα είπαμε), και το GSX-R επιταχύνει θετικά και σβέλτα. Ο αναβάτης πρέπει να έχει το νου του στο κιβώτιο (θετικό, άριστο, δίχως νεκρές), καθώς το γρανάζωμα δεν θέλει τεμπέλικη χρήση, για να μην κρεμάσει το μοτέρ. Ειδικά σε εκκίνηση ή ανηφόρα, δεν αλλάζουμε ταχύτητα αν δεν έχουμε ανεβάσει στροφές, ενώ η 6η ταχύτητα είναι overdrive -θέλει γέμισμα η πέμπτη για να δείτε τα χιλιόμετρα να ανεβαίνουν και με 6η. Ακόμα βέβαια κι αν δεν θέλετε μεγαλύτερη τελική, εννοείται πως στον αυτοκινητόδρομο βάζετε 6η για να πέσουν οι στροφές και η κατανάλωση.

Η ακτίνα στροφής του τιμονιού είναι πάρα πολύ καλή, αν και δεν φτάνει ένα παπί / scooter, παρόλα αυτά θα σας επιρέψει να χωθείτε στο μποτιλιάρισμα σε κάθετες γωνίες, εκμεταλλευόμενοι και το παραμικρό κενό! Φυσικά εκεί θα έχετε κλείσει τους καθρέπτες, γιατί εξέχουν πολύ και δεν συνάδουν με τις σφήνες. Οι καθρέπτες γενικά έχουν όσο καλό οπτικό πεδίο τους επιτρέπει η sport τοποθέτηση τους στο φέρινγκ, μακριά από τον αναβάτη -δηλαδή όχι πολύ καλό.

suzuki gsxr125 abs bikeit road 13

Η κόρνα είναι δυνατή, η θέση οδήγησης επιθετική, με τον αναβάτη να μπορεί να κινηθεί ανάλογα με τη διάθεση. Είτε χαλαρά, με αλλαγές στις μεσαίες στροφές, είτε σβέλτα, με αλλαγές ψηλά.

Η σταθερότητα της μοτοσυκλέτας είναι υποδειγματική, ακόμα και κοντά στην τελική της, που βρίσκεται στα 130 χλμ/ώρα. Σε κατηφόρα είδαμε εύκολα 140 χλμ/ώρα σκυφτοί, δίχως να βρούμε κόφτη. Σημειώστε πως το σκύψιμο κάνει μεγάλη διαφορά στην τελική της μικρής μοτοσυκλέτας. Όταν βλέπεις για παράδειγμα 120 στο κοντέρ και είσαι όρθιος, σκύβεις και χώνεσαι πίσω από τη ζελατίνα και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν στα 130. Σημειώστε πως στα έξτρα αξεσουάρ υπάρχει και ψηλότερη ζελατίνα.

Στις πρώτες στροφές ανησύχησα γιατί νόμιζα πως έχανα το μπροστινό. Όμως δεν ήταν έτσι. Απλώς η μοτοσυκλέτα είναι τόσο ελαφριά και στρίβει πραγματικά με τη σκέψη, που θέλει λίγη συνήθεια με τον τρόπου που βουτάει στη στροφή!

suzuki gsxr125 abs bikeit road 12

Το κράτημα από τα ελαστικά της Dunlop είναι εξαιρετικό, με το μπροστινό να παρέχει εμπιστοσύνη, και να κρατάει όσο δεν φαντάζεσαι!

Στα φρένα, το παιχνίδι θα γίνει σύντομα “προσπάθησε να κάνεις το ABS να επέμβει”, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού το δεκάρι το καλό της Bosch θα μπει σε λειτουργία μόνο όταν χρειάζεται. Επιπλέον, άριστη είναι η λειτουργία του και στον πίσω τροχό, που στα προηγούμενα συστήματα έμπαινε συχνά και ενοχλητικά σε λειτουργία -όχι εδώ!

Με κατανάλωση 3-3,3 λίτρων στα 100 χιλιόμετρα, το 11άρι ρεζερβουάρ μπορεί να παράσχει αυτονομία που να φτάνει ή και να ξεπερνάει τα 350 χιλιόμετρα, κάτι που θα επιτρέψει άνετα ακόμα και ταξίδι!

suzuki gsxr125 abs bikeit road 8

Στον αυτοκινητόδρομο θα κινηθείτε άνετα με 100-130 χλμ/ώρα, ενώ οι ταχύτητες θα πέσουν κοντά στα 100-110 μόνο με δυνατό κόντρα άνεμο σε ανηφόρα με έντονη κλίση.

Το βράδυ τα όργανα είναι ιδιαίτερα λαμπερά, αλλά τα φώτα της μοτοσυκλέτας είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Δυνατά και με σωστά απλωμένη δέσμη, έχουν ένα ακόμα... υπέρ-ατού. Όταν ανάψετε τη μεγάλη σκάλα, η μικρή παραμένει και αυτή ανοιχτή (!) με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Από τα καλύτερα φώτα που έχουμε δει σε μικρή μοτοσυκλέτα.

Εκπληκτική απόδοση στην πίστα!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 39

Προσωπικά ήμουν σίγουρος με το GSX-R 125 θα διασκέδαζα στην πίστα καρτ Speed Force με την καλή άσφαλτο, όμως δεν είχα ιδέα πως θα πέρναγα καλύτερα από ότι πέρασα με το GSX-R 1000R στα Μέγαρα!

Η μικρή μοτοσυκλέτα της Suzuki έλαμψε πραγματικά στην πίστα! Δεν έχω λόγια να εκθειάσω την ενιαία συμπεριφορά του συνόλου, με πλαίσιο, αναρτήσεις, ελαστικά, φρένα και κινητήρα να δίνουν ρέστα σε κάθε περίσταση.

suzuki gsxr125 2017 bikeit 37

Οι κλίσεις ολοένα αυξανόταν, τα φρένα γινόταν ολοένα και πιο βίαια, και τα όρια του GSX-R 125 δεν φαινόταν πουθενά! Δύσκολα βρήκαν κάτω τα μικρά hero-blobs κάτω από τα μαρσπιέ, ενώ τα ελαστικά βεντούζωναν και κράταγαν απίστευτα. Και όμως, στο τέλος της ημέρας, είχαν λίγο ακόμα πέλμα απάτητο!

Τα όρια δεν ήρθαν ούτε από κάποια επαφή με εξάτμιση ή άλλο μέρος της μοτοσυκλέτας, και βρεθήκαμε στο τέλος ιδρωμένοι και ενθουσιασμένοι να έχουμε κάνει μια από τις καλύτερες προπονήσεις μας σε πίστα με μοτοσυκλέτα ανεξαρτήτως κυβισμού!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 38

Με το GSX-R 125 μπορείτε να πείτε πως αγοράζετε μια 2 σε 1 μοτοσυκλέτα, που σας παρέχει ευκολίες καθημερινού commuter και... MiniGP bike, την ίδια στιγμή.

Δίχως αλλαγή ελαστικών, δίχως πείραγμα κινητήρα, δίχως να βγάλετε καθρέπτες και λασπωτήρες... απλά μπείτε σε μια πίστα σαν την Speed Force, και δεν θα θέλετε να βγείτε! Κι όλα αυτά, με ένα Α1 μοντέλο παραγωγής. Άψογα!

Ευχαριστούμε πολύ τη Speed Force για την παραχώρηση της πίστας για τη δοκιμή! Για να δοκιμάσετε και εσείς την εκπληκτική άσφαλτο και χάραξη της Speed Force, δείτε ΕΔΩ.

Πραγματικό GSX-R σε ένα “τα κάνω όλα και συμφέρω” πακέτο 

suzuki gsxr125 2017 bikeit 20

Δεν είναι sport look το Α1 GSX-R της Suzuki. Είναι πραγματικό sport μοντέλο, ένα ιδανικό σχολείο για όλα τα μεγέθη, τις ηλικίες και τα επίπεδα αναβατών, που ενθουσιάζει με την συμπεριφορά του σε δρόμο και πίστα.

suzuki gsxr125 abs bikeit road 11

Το απίστευτο είναι πως ο παραπάνω σπορ χαρακτήρας συνδυάζεται με μια εξαιρετικά φιλική συμπεριφορά, και με commuter στοιχεία που το κάνουν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Δεν καίει, δεν ζητάει τίποτα, σε μεταφέρει παντού σβέλτα και με στιλ, το χαζεύουν όλοι, έχει και Smart Key... αυτό που το βάζεις;!

suzuki gsxr125 2017 bikeit 26

Το Suzuki GSX-R 125 ABS κοστίζει 3.795 ευρώ και 3.895 στη βαφή MotoGP. Για αυτά που προσφέρει, η τιμή του κρίνεται καλή, ενώ αποτελεί μια μοτοσυκλέτα που θα υπέρ-καλύψει τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τα όνειρα όλων των αγοραστών της κατηγορίας Α1.

Πραγματικό GSX-R στα 125 κυβικά, γίνεται; Γίνεται! Συγχαρητήρια στη Suzuki!

Φωτογραφίες πίστα

Φωτογραφίες δρόμος

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες στατικές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Suzuki GSX-R 125 ABS

Κινητήρας
Τύπος: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 2EEK
Χωρητικότητα: 124.4 cc
Διάμετρος x Διαδρομή: 62 mm x 41,2 mm
Τροφοδοσία: Ηλ. Ψεκασμός
Κιβώτιο: 6 σχέσεων
Ιπποδύναμη: 15 ps (14,8 hp) / 10.000 rpm
Ροπή: 1,17 kgm / 8.000 rpm

Πλαίσιο
Τύπος: Ατσάλινο σωληνωτό
Ανάρτηση εμπρός: Τηλεσκοπικό συμβατικό πιρούνι
Ανάρτηση πίσω: Μονό αμορτισέρ
Φρένο εμπρός: Δίσκος “μαργαρίτα”, 2Ε, ABS 
Φρένο πίσω: Δίσκος “μαργαρίτα”, 1Ε, ABS 
Ελαστικό εμπρός: 90/80 17M/C
Ελαστικό πίσω: 130/70 17M/C

Βάρη Και Διαστάσεις
Μ x Π x Υ: 2.000mm x 670mm x 1.070mm
Μεταξόνιο: 1.300 mm
Ύψος Σέλας: 785 mm
Βάρος (γεμάτο): 134 kg
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ: 11 lt
Απόσταση από το έδαφος: 155 mm

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 11:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Suzuki GSX250R Test - Suzuki GSX-R1000R 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon