.
Κατηγορία ΝΕΑ
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 12:58

Ducati Powerstage RR Limited Edition - Το πρώτο ποδήλατο της μάρκας με πλαίσιο Carbon

Η Ducati παρουσιάζει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του e-MTB της, μόνο σε 230 κομμάτια, με πλαίσιο από ανθρακονήματα.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Grand Prix του Sachsenring, στην Γερμανία, η Ducati θα αποκαλύψει και το νέο της ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, ποδήλατο βουνού, Powerstage RR Limited Edition. Πρόκειται για ένα κορυφαίο Mountain Bike, που θα παραχθεί σε μόνο 230 κομμάτια και θα χαρακτηρίζεται από carbon πλαίσιο και περιφερειακά αιχμής.

Το ανθρακονημάτινο πλαίσιο του νέου Powerstage RR Limited Edition, είναι το πρώτο που η Ducati χρησιμοποιεί και έχει δοκιμαστεί σε πολύ σκληρές συνθήκες enduro, για την επιβεβαίωση του επιπέδου απόδοσης του. Από το εσωτερικό του, περνούν οι απαραίτητες ντίζες για τον χειρισμό των συστημάτων του ποδηλάτου, ενώ το πλαίσιο φέρει και στοπ τιμονιού αλλά και ασύμμετρο δοκό ψαλιδιού, για καλύτερη πρόσφυση στις ανηφόρες και απόκριση, όπως χαρακτηριστικά γράφει η Ducati.

To ποδήλατο χρησιμοποιεί αναρτήσεις Ohlins, με εμπρός πιρούνι αέρος και αμορτισέρ ελατηρίου TTX τεχνογίας, αμφότερα πλήρως ρυθμιζόμενα, ενώ τα φρένα προέρχονται από την Braking First, με ρότορες 203 χιλιοστών και πάχους 3 χιλιοστών. Το κιβώτιο ταχυτήτων παρέχει η SRAM, με ασύρματο ηλεκτρονικό ντεραγιέ και 12 σχέσεις.

Το σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης, είναι από την Shimano και χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 250 Watt και ροπής 85 Nm, με δύο προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απόδοσης ισχύος. Η αφαιρούμενη μπαταρία, φιλοξενείται στον εμπρός σωλήνα του πλαισίου. Οι τροχοί είναι της Crankbrothers, 29 ιντσών εμπρός και 27,5 ιντσών πίσω, κατασκευασμένοι επίσης από ανθρακονήματα, μεταβλητής διατομής. Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Pirelli Scorpion Enduro S εμπρός και Pirelli Scorpion MTB-S πίσω. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με τιμόνι ανθρακονημάτων της Renthal, τηλεσκοπικό παλουκόσελο και σέλα της Fizik με ενσωματωμένη βάση για εργαλεία.

Την σχεδίαση του ποδηλάτου, ανέλαβε ο Aldo Drudi σε συνεργασία με το Centro Stile Ducati, ενώ οι αποχρώσεις του εμπνέονται από αυτές της αγωνιστικής Desmosedici GP23.

Αναμένουμε και περισσότερα, για την διαθεσιμότητα και την τιμή του ποδηλάτου στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 13:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cretan Bike Cup 2011
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon