.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 11:55

Yamaha: Η ανανεωμένη γκάμα WaveRunner 2017

 

Διασκέδαση στο νερό με σφραγίδα Yamaha

 

Στη νέα γκάμα των Waverunners 2017 της Yamaha βρίσκουμε μεταξύ άλλων τρία συναρπαστικά νέα μοντέλα της σειράς EX, ενώ ένας θρύλος ξαναγεννιέται με το νέο μοντέλο αγωνιστικών επιδόσεων GP1800!

EX - EX Sport - EX DeLuxe

Ο στόχος ήταν σαφής: προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία απόδοση και χειρισμός, αποκλειστικές καινοτομίες και απόλυτη αξιοπιστία - χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα WaveRunner γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο - σε ένα τριθέσιο πακέτο που είναι πραγματικά πιο οικονομικό από ποτέ.

2017 YAM EXDELUXE EU LGM3RM9 ACT 007

Το αποτέλεσμα; Η συναρπαστική νέα σειρά EX της Yamaha αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο στόχος; Να προσφέρει σε μια ολοκαίνουργια γενιά αναβατών και στις οικογένειές τους την απόλαυση της αγοράς ενός ολοκαίνουργιου οχήματος θαλάσσης και να παρουσιάσει έναν νέο συναρπαστικό κόσμο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Εξοπλισμένα με το βραβευμένο κινητήρα TR-1 της Yamaha

 

Τα μοντέλα EX διαθέτουν το βραβευμένο κινητήρα TR-1 της Yamaha, έναν τρικύλινδρο κινητήρα θαλάσσης ο οποίος, παρά την ισχυρή ροπή και την εντυπωσιακή ισχύ του, είναι 40% μικρότερος, 20% ελαφρύτερος και παρέχει καλύτερη οικονομία καυσίμου από τον προηγούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα MR-1 της Yamaha. Επιπλέον, το ρεζερβουάρ καυσίμου 50 λίτρων έχει σχεδόν διπλάσια χωρητικότητα σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα αυτής της κατηγορίας.

RiDE®: Το προηγμένο σύστημα ελέγχου γκαζιού του EX DeLuxe

 

Το EX DeLuxe διαθέτει το μοναδικό και αποκλειστικό σύστημα RiDE® της Yamaha, με το πρώτο διπλό γκάζι τιμονιού στον κλάδο, για νέα επίπεδα ακρίβειας και ελέγχου, κατά την κίνηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω - ή όταν απλώς διασκεδάζετε κάνοντας ελιγμούς σε κλειστές στροφές.

Με το RiDE θα απολαύσετε την πιο άνετη εμπειρία οδήγησης στο νερό. Πατήστε το δεξί μοχλό στο τιμόνι για κίνηση προς τα εμπρός. Πατήστε τον αριστερό μοχλό για κίνηση προς τα πίσω. Εάν έχετε αναπτύξει ταχύτητα, ο αριστερός μοχλός στο τιμόνι θα μειώσει επίσης την ταχύτητα. Αφήστε και τους δύο μοχλούς, για να τεθεί το όχημα θαλάσσης στη νεκρά. Χωρίς αλλαγές. Χωρίς ταχύτητες. Το μοναδικό πράγμα που έχετε να σκεφτείτε είναι πόσο διασκεδαστικό είναι το σύστημα RiDE*.

Η νέα σειρά EX: το καλύτερο δεν ήταν ποτέ τόσο οικονομικά προσιτό...μέχρι τώρα!

*(Καλό είναι επίσης να γνωρίζετε ότι το εντυπωσιακό, κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα RiDE® παρέχεται πλέον στο στάνταρ εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα WaveRunner, εκτός από τα EX, EX Sport και SuperJet.)

Η επιστροφή ενός θρύλου



Διασκέδαση και εξαιρετικά υψηλή απόδοση - το νέο GP1800

2017 YAM GP1800 EU RM9 STU 001

Εδώ και πολλά χρόνια, τα μοντέλα GP της Yamaha, GP1200 και GP1300R, έχουν αποκτήσει ασυναγώνιστη φήμη ανάμεσα στους σοβαρούς οδηγούς αγώνων σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκπληκτική παράδοση αξιοποιείται τώρα στο έπακρο και παίρνει μια νέα, συναρπαστική διάσταση με το ολοκαίνουργιο μοντέλο υψηλής απόδοσης, το GP 1800.

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όσων αγαπούν τις υψηλές επιδόσεις, καθώς πρόκειται για ένα πανίσχυρο όχημα με εντυπωσιακή εμφάνιση, το οποίο διαθέτει ανθεκτική γάστρα και δυνατότητα άμεσης απόκρισης σε κάθε εντολή του χειριστή με τρόπο ακριβή και προβλέψιμο.

Φυσικά, αυτό το νέο μοντέλο περιλαμβάνει όλες τις πιο πρόσφατες τεχνικές και ηλεκτρονικές καινοτομίες, καθώς και πολλά χαρακτηριστικά που είναι συχνά μοναδικά και αποκλειστικά της Yamaha.

  • Εξοπλισμένα με τον εξαιρετικής απόδοσης κινητήρα θαλάσσης SVHO® της Yamaha.
  • Πανάλαφρο υλικό γάστρας και ντεκ NanoXcel2™ της Yamaha.
  • Εξοπλισμένα με το αποκλειστικό, βραβευμένο σύστημα RiDE® της Yamaha.
  • Επαναστατικό τηλεχειριζόμενο σύστημα ασφαλείας με λειτουργία χαμηλών στροφών ανά λεπτό (Low-RPM Mode™)

Το GP1800 - ένα νέο αστέρι γεννιέται.

Σειρά FX, VX και SuperJet

 

Η αξιοθαύμαστη σειρά FX, που επιστρέφει το 2017, συνδυάζει εντυπωσιακά επίπεδα επιδόσεων με εκπληκτική πολυτέλεια. Πρόκειται για μια σειρά 5 μοντέλων και περιλαμβάνει τα FX SVHO, FX Cruiser SVHO, FX HO και FX Cruiser HO.

2017 YAM FX HO EU PURWRM9 STU 002

Το νέο μοντέλο της σειράς FX είναι το FX Cruiser SVHO Limited, το οποίο παρέχεται με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως οι εύχρηστες αναδιπλούμενες δέστρες, ένα ειδικό τριθέσιο κάθισμα cruiser και ένας ισχυρός κρίκος ρυμούλκησης σκι, για να απολαμβάνουν οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ την απόλυτη άνεση.

Τη σειρά 14 μοντέλων της Yamaha για το 2017 συμπληρώνουν τα τρία ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά μοντέλα της σειράς VX, το αγωνιστικών επιδόσεων VXR και το διάσημο Yamaha SuperJet.

2017 YAM SJ700 EU PURWYB STA 001

Το μοναδικό και ξεχωριστό SuperJet, ακόμα ένας θρύλος της Yamaha από τον αγωνιστικό κόσμο, προορίζεται αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση και είναι το μοναδικό όχημα θαλάσσης όρθιου αναβάτη που διατίθεται σήμερα στην αγορά.

Για πιο λεπτομερείς και εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τα πιο πρόσφατα μοντέλα WaveRunner, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα προϊόντων Yamaha μέσω της διεύθυνσης yamaha-marine.eu

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 19:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon