.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 14:50

RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022 - EmPowered by YAMAHA

«Σε τελική ανάλυση, πιστεύω ότι οι μύθοι και οι θρύλοι είναι σε μεγάλο βαθμό φτιαγμένοι από αλήθεια». ― Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν

Σας προσκαλούμε στο “RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022: EmPoweredby YAMAHA, μία γιορτή για τους λάτρεις της ζωής, και τους θαυμαστές της αληθινής περιπέτειας.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην Olympic Marine Λαυρίου, από τις 11το πρωίέως το τέλος της ημέρας, η RAFNAR Hellas μαζί με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ | YAMAHA, θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη του ελληνικού καλοκαιριού σε μια αναπάντεχη συνάντηση δίπλα στην θάλασσα.

Μέσα στο νερό θα θαυμάσετε και θα δοκιμάστε το επαναστατικό RAFNAR 1200 στην κλασική έκδοση Cabin, καθώς και στις δύο νέες εκδόσεις Targa και Cross Cabin, η κάθε μία από αυτές εξοπλισμένη με τους  νέους, κορυφαίους κινητήρες 300hp V6σε τριπλή τοποθέτηση, και τους πανίσχυρους κινητήρες XTO 425hp V8 σε διπλή τοποθέτηση, με το σύστημα HelmMaster EX της YAMAHA.

Στους χώρους του φεστιβάλ, το απόλυτο sportscooter TMAX TechMax, η εμβληματική adventure μοτοσυκλέτα Ténéré 700 World Raid, η custom με θαλάσσιες επιρροές μοτοσυκλέτα XSR 125, το διθέσιο όχημα παντός εδάφους RMAX 1000 SE, το υψηλών επιδόσεων WaveRunner FX Cruiser SVHO και το εμπνευσμένο από το αγωνιστικό DNA της YAMAHA, SuperJet, θα «κλέψουν την παράσταση». Την πρεμιέρα του στο Ελληνικό κοινό θα κάνει επίσης, το ηλεκτρικό scooter NEO’s.

Από το πρωί οBEST 92.6 θα αναλάβει το soundtrack της ημέρας, με τη συνοδεία μοναδικών γευστικών εμπειριών και σπιτικών αναψυκτικών και γλυκών.Καθώς η μέρα θα φεύγει, στο κοινό θα προσφέρονται δροσιστικά cocktails, ενώ τα decks θα αναλάβει η αγαπημένη Maggie Charalampidou, δίνοντας το σύνθημα για ένα μαγικό closing party!

Σας περιμένουμε όλους!RAFNAR-YAMAHA_2-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 14:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon