.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 13:18

The wheel to Build, αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου!

 

Το πρώτο αμιγώς Custom Bike Show

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του 1ου “THE WHEEL TO BUILD”, του πρώτου αμιγώς Custom Bike Show.

Από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου, πάνω από 50 Custom κατασκευές φτιαγμένες από τα χέρια Ελλήνων custom builders, με μεράκι, φαντασία, γνώση και μεγάλη αγάπη, απαστράπτουσες θα περιμένουν, μαζί με τους δημιουργούς τους, όλο το κόσμο της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο… να τις -και να τους- γνωρίσουν από κοντά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα μοντέλα των μεγάλων κατασκευαστών, με την αύρα και την αισθητική του παρελθόντος με μαεστρία πλεγμένη με τη σύγχρονη τεχνολογία, όπως τις B.M.W. R nineT, Yamaha XSR 700 και 900, Harley Davidson Forty – Eight και Iron 883 μαζί με μοντέλα σταθμούς του παρελθόντος και custom κατασκευές των Ελληνικών αντιπροσωπειών, όπως και δυο ξεχωριστές μοτοσυκλέτες –έκπληξη– από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας.

twtb3

Με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους επισκέπτες (δεν θα σας τις πούμε όλες τώρα…), με την ενέργεια από τη μουσική, που θα επιμεληθεί η ομάδα της Red Bull, δυο κράνη Biltwell Bonanza από τους The Real Intellectuals, ένα για κάθε ημέρα, μετά από κλήρωση θα κάνουν «φτερά» για δυο τυχερούς.

Το κοινό με την ψήφο του στην αγαπημένη του κατασκευή, θα δώσει και το βραβείο “THE KING OF THE WHEEL” στον διαγωνισμό που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 3 Απριλίου. Με το κλείσιμο του show στις 21:00 και λίγο πριν το live, ο νικητής θα παραλάβει το βραβείο του, που είναι μια προσφορά από τους γνωστούς σε όλους μας Deus Ex Machina – Milano και θα αποτελείται από τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα των Deus Ex Machina.

Εισιτήριο εισόδου €3, μέρος των χρημάτων του εισιτηρίου θα γίνει ΔΩΡΕΑ στην οργάνωση ΜΕΤΑδραση.

Η ΜΕΤΑδραση είναι μια Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών, επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και μέλος του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, του Ευρωπαϊκού Δικτύου Οργανισμών Στήριξης για την Επανένταξη ERSO (European Reintegration Support Organisations) και του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2009 με πρωταρχικό στόχο τη στήριξη της διαχείρισης των μεταναστευτικών ρευμάτων, με τρόπο που να διασφαλίζεται ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διεθνούς και εθνικής νομοθεσίας.

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο fb: https://www.facebook.com/events/789614384505923/

twtb2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 22:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon