.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 10:33

VStrom Hellas Club - Στήριξη του ''Ελπίδα"

 

Με την διάθεση ημερολογίων 2016

 

 

Το Vstrom Hellas Club, στην διαρκή του προσπάθεια για κοινωνική προσφορά με δράσεις σε κοινωφελείς σκοπούς και με την άφιξη της νέας χρονιάς πραγματοποιεί μια ακόμη δράση ουσίας.

Στήριξη του ''Ελπίδα"

Φέτος, στηρίζει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της Λέσχης.
Η διάθεση των ημερολογίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 16/12/2015 με συμβολική τιμή 5€. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα ημερολόγια της Λέσχης μας για το 2016, θα προσφερθούν στον Σύλλογο Ελπίδα στηρίζοντας την προσπάθεια του έργου τους!
Ας στηρίξουμε όλοι μας, τον Σύλλογο που εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης, στοργής και Eλπίδας σε παιδιά και γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Φέτος το Vstrom Hellas Club θα χαρίσει “ΕΛΠΙΔΑ”

''Ελπίδα

Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”

Η ιστορία της "ΕΛΠΙΔΑΣ" ξεκινά το 1990. Η αγάπη των μελών της (μία ομάδα ευαισθητοποιημένων γυναικών, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη) για τα παιδιά και η διαπίστωση πως έλειπαν από την Ελλάδα τα μέσα για τη θεραπεία των παιδιών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών ήταν οι δύο βασικοί παράγοντες της ίδρυσης του Συλλόγου. Το έργο του- έργο αγάπης, ανθρωπιάς και κοινωνικής στράτευσης - συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια με σκληρή δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά. Στηρίζεται δε, πάνω απ' όλα, στη συστράτευση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας στο πλευρό της "ΕΛΠΙΔΑΣ". Η ιστορία της "ΕΛΠΙΔΑΣ" είναι μία ιστορία αγάπης για τον άνθρωπο και το παιδί. Μία υπόσχεση εκατοντάδων ανθρώπων για το παρόν και το μέλλον.
Πρώτη βασική επιδίωξη της "ΕΛΠΙΔΑΣ" ήταν η δημιουργία μιας πρότυπης ιατρικής μονάδας, της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών (ΜΜΜΟ). Ακολούθησε η δημιουργία του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ», που φιλοξενεί παιδιά από την περιφέρεια της Ελλάδας μαζί με τις οικογένειές τους. Ο επόμενος μεγάλος στόχος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν η δημιουργία του πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα που ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε στις 14 Οκτωβρίου 2010. Το πιο πρόσφατο έργο του συλλόγου είναι η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Πως θα το αποκτήσετε

Για περισσότερες πληροφορίες:
VstromHellasClub
+30 6940662124
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.vstrom.gr
www.vstrom.gr/forum
Facebook.com/Vstrom Hellas Club
Twitter.com/ Vstrom Hellas Club
Instagram.com/ Vstrom Hellas Club
Youtube.com/Vstrom Hellas Club

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon