.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:40

H Suzuki στηρίζει τους πλημμυριοπαθείς στην Ιταλία με ειδικές προσφορές

Πρόκειται για μία ακόμη μάρκα που δηλώνει την στήριξη της στο τεράστιο πρόβλημα της Emilia-Romagna της Ιταλίας.

H περιοχή της Emilia-Romagna της Ιταλίας χτυπήθηκε από τρομακτικές πλημμύρες, φέτος τον Μάιο, οι οποίες στοίχισαν την ζωή σε 17 ανθρώπους και έχουν ππροκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή. Την ειδικότερη επικαιρότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, απασχόλησε και η ματαίωση του Grand-Prix της Formula 1 στην Imola, αλλά και η καταστροφή της πίστας του Galliano.

H Suzuki Ιταλίας, ανακοίνωσε μια δράση με στόχο την ανακούφιση και την βοήθεια αποκατάστασης, όσων επλήγησαν από τις ανεπανάληπτες πλημμύρες. Όσοι αναβάτες υπέστησαν καταστροφή της μοτοσυκλέτας τους από τις πλημμύρες, μπορούν να την αποσύρουν και να αγοράσουν μία καινούργια Suzuki -οποιοδήποτε μοντέλο από την γκάμα- θα απαλλαγούν από το τέλος ταξινόμησης της νέας τους μοτοσυκλέτας – ίσο με περίπου 350 ευρώ.  Η προσφορά ια ισχύσει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Παράλληλα, για όσους χρειάζονται επισκευές στην μοτοσυκλέτα τους μετά από ζημιές λόγω των πλημμυρών, η Suzuki προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν, αν η επισκευή γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon