.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 10:49

Norton – Υπό καθεστώς επιτήρησης με δικαστική απόφαση

Δύσκολα τα πράγματα για την Norton, η οποία φαίνεται πως –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οδηγείται προς την πτώχευση.

Από τον Νοέμβριο του 2019 γινόντουσαν προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν άμεσα οικονομικοί πόροι, έτσι ώστε η εταιρεία να συνεχίσει την παραγωγή μοτοσυκλετών, καθώς οι παραγγελίες που εκκρεμούσαν ήταν αρκετές.

Το κάλεσμα για crowdfunding χρηματοδότηση που ανακοίνωσε το “αφεντικό” της Norton Stuart Garner, ως “σανίδα σωτηρίας”, ακυρώθηκε πριν καν ξεκινήσει, καθώς ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε επενδυτής.

Τελικά επενδυτής δεν υπήρξε και σαν μην έφτανε αυτό, προέκυψαν προβλήματα οφειλών και προς το δημόσιο, με την Norton να “χρωστά” 350.000 ευρώ σε απλήρωτους φόρους.

Η δικαστική απόφαση για την εισαγωγή της εταιρείας υπό καθεστώς επιτήρησης, ήταν φυσικό επόμενο λοιπόν. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει εξωτερική παρέμβαση και επόπτευση στο που θα διατίθενται εφ εξής τα όποια ταμειακά αποθέματα και τα έσοδα της εταιρείας, αν αυτά υπάρξουν.

Αν η Norton δεν καταφέρει να αντεπεξέλθει σε αυτό, τότε το επόμενο στάδιο είναι –και επισήμως- η κήρυξη πτώχευσης και η ρευστοποίηση των ακινήτων και του βιομηχανικού εξοπλισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι οφειλές προς το δημόσιο, τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon