.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 11:33

Ducati – Πιστοποιήθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Η διάκριση "Top Employer Italy 2020" βεβαιώνεται κάθε χρόνο από το Top Employers Institute και αποδίδεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες εργασιακές συνθήκες, άρτια εκπαίδευση και επιτρέπουν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων της σε όλους τους τομείς.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποδίδεται από μια επιτροπή ειδικών του τομέα Ανθρωπίνου Δυναμικού (Human Resources, HR) που πραγματοποιεί ενδελεχείς μελέτες στην αγορά εργασίας της Ιταλίας και, για να διακριθεί μια εταιρεία στο πεδίο αυτό, πρέπει να αποδειχθούν στην πράξη τα υψηλά στάνταρ της στη διαχείριση του προσωπικού της.

Η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων επιβεβαιώνεται από δεύτερο έλεγχο των αρχικών συμπερασμάτων της μελέτης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Top Employers Institute και τη σχετική πιστοποίηση που εκδίδει, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του, www.top-employers.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 11:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon