.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 14:30

Ιδού ο εντουράς δήμαρχος της καρδιάς μας!

Είναι πραγματικός, εκλεγμένος δήμαρχος και έχει τον απόλυτο τρόπο να διαφημίσει αγώνα enduro που θα γίνει στην πόλη του.

Ονομάζεται Cateno De Luca και είναι ο δήμαρχος της πόλης Messina στη βορειοανατολική Σικελία της Ιταλίας, περιοχή που στις 17 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει τον ετήσιο αγώνα "Enduro Messina - 100 λεπτά στην άμμο" στην παραλία Santa Margherita.

Ο κύριος λοιπόν βρήκε τον απόλυτο τρόπο να διαφημίσει τη δραστηριότητα της πόλης του, καθώς ντύθηκε με την εντουροστολή του, έφερε μέσα στο δημαρχείο τη μοτοσυκλέτα του και στη συνέχεια έκανε μια βόλτα μαζί της ξεκινώντας από το γραφείο του!

Αφού σκόρπισε άφθονη δίχρονη ευωδία εντός και πέριξ του δημαρχιακού μεγάρου, ο κύριος De Luca μάλλον πέτυχε τον στόχο του, που ήταν φυσικά η πρόκληση δημοσιότητας - τόσο για τον αγώνα, όσο προφανώς και για τον ίδιο.

Καθώς το σχετικό οπτικό υλικό έγινε viral στην Ιταλία σχεδόν ακαριαία, εύλογα το συγκεντρωθέν δικτυακό κοινό δεν απαρτίστηκε μόνο από θαυμαστές του δημάρχου, αλλά και από αυστηρούς κριτές του που στιγματίζουν το γεγονός πως "το δημαρχείο δεν είναι σπίτι του", πως έκανε καμιά 100αριά παραβάσεις του ΚΟΚ και τι θα γινόταν αν ήταν ένας αστυνομικός απ' έξω ή τι θα συνέβαινε αν χτυπούσε κάποιον στον δρόμο.

Εμείς πάλι έχουμε άλλες απορίες. Θα τρέξει και στον αγώνα; Γιατί φαίνεται πως μια άνεση με το εντούρο του την έχει, δεν κατεβαίνεις έτσι χαλαρά σκάλες την πρώτη φορά που το κάνεις.

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί και ζηλέψτε που οι δικοί μας δήμαρχοι, αν ανέβουν ποτέ σε μοτοσυκλέτα, είναι συνεπιβάτες, γραβατωμένοι και συνήθως ξεκράνωτοι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 23:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon