.
Κατηγορία Beta
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 15:19

Beta 500 RS και 390 RS Special Edition – Παρουσιάστηκαν

Δύο νέες προσθήκες στην γκάμα των, νόμιμων και για κυκλοφορία στο δρόμο, Enduro. 

Για την αγορά της Αμερικής, με βάση όσα γίνονται γνωστά μέχρι τώρα, παρουσίασε τις δύο νέες 500 RS και 390 RS Special Edition, μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες για enduro, αλλά και νόμιμη κυκλοφορία στο δρόμο που κάνει την μετακίνηση από και προς το μονοπάτι, μια πολύ απλούστερη υπόθεση. Στις συγκεκριμένες ειδικές εκδόσεις, οι μοτοσυκλέτες χαρακτηρίζονται από όμορφα γραφικά σε κόκκινο, μπλε και λευκό, αλλά τα νέα δεν τελειώνουν εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα εξοπλίζονται και με αναρτήσεις από την KYB εμπρός και πίσω, μαρσπιέ αυξημένου πλάτους, καθρέφτες RS, βεντιλατέρ, ψηφιακά όργανα, αλουμινένια τάπα λαδιού και ρυθμιστές αλυσίδας, εμπρός άξονα ταχείας απελευθέρωσης, διμεταλλικό πίσω γρανάζι, ECU με διπλή χαρτογράφηση και traction control, αλλά και σέλα Race Edition και… βάση πινακίδας πίσω. Είπαμε, πρέπει να είναι νόμιμες και για το δρόμο!

Tα ονόματα των μοντέλων ανταποκρίνονται στα κυβικά τους -385,6 για το 390 RS και 477,5 για το 500RS, ενώ και τα δύο μοντέλα έχουν μίζα αλλά και δυνατότητα επιλογής μανιβέλας. Οι διαστάσεις τους είναι πανομοιότυπες, με μόνη διαφορά στο βάρος: 107,5 κιλά για το 390, 108,4 κιλά για το 500 RS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon