Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Adventure Meeting – Το 1ο Adventure Meeting άνοιξε τις πύλες του!

Όλα έτομα για ένα μοτοσυκλετιστικό σαββατοκύριακο! Την Παρασκευή 13/9 το 1ο Adventure Meeting άνοιξε τις πύλες του στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Όλες οι εταιρίες μοτοσυκλετών είναι έτοιμες και περιμένουν τον κόσμο να δει τα νέα τους μοντέλα στον εκθεσιακό χώρο, την ίδια ώρα που πραγματοποιούνται test rides σε 70 μοτοσυκλέτες, σε άσφαλτο, δασικό χωματόδρομο και πίστα!

Τρία διαφορετικά gkroup αναβατών χωρισμένα σε Adventure On Road, Adventure Off Road και Enduro, απολαμβάνουν οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα test ride event που δεν έχει ξαναγίνει!

Τα δύο πρώτα gkrop ξεκινούν μέσα από το πάρκο The Ranch και κατευθύνονται προς Αγγελόκαστρο, από διαφορετικές διαδρομές, με το Off Road να διασχίζει ασφαλή δασικό χωματόδρομο, και το On Road να απολαμβάνει την όμορφη επαρχιακή διαδρομή.

Οι enduro μοτοσυκλέτες βρίσκονται σε οριοθετημένη διαδρομή – πίστα στην είσοδο του πάρκου, όπου οι αναβάτες οδηγούν τα enduro μοντέλα εναλάξ, ανάλογα τις προτιμήσεις τους.

Παράλληλα events συμβαίνουν όλη την ημέρα στο πάρκο, με το Flat Track by Harley-Davidson, Yamaha Junior Academy, Yamaha 50 χρόνια, Adventure Tour ιδιωτών by Enduro Greece, Skill Contest by Enduro Greece, Σεμινάρια Enduro by Κίμωνας Καράμπελας, Womens Enduro Ride by Enduro Greece, σεμινάριο οδήγησης στην πόλη by Ducati Riding School, παρουσίαση ταξιδιωτικών από τους Κωνσταντίνο Μητσάκη και Ηλία Χατζηγεωργίου, σεμινάριο φωτογραφίας μοτοσυκλέτας από τον Canon Phtographer Λουκά Χαψή, να κρατάνε τους αναβάτες σε εκγρήγορση όλη την ημέρα!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/schedule

 

Διαθέσιμες είναι μοτοσυκλέτες των εταιριών Aprilia, BMW, Brixton, Ducati, Fantic, Husqvarna, Honda, Harley-Davidson, Moto Guzzi, Kawasaki, KTM, Sherco, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Κλείστε τα εισιτήρια σας τώρα και σιγουρέψτε τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσετε το Σάββατο και την Κυριακή, τις ώρες που εσείς θέλετε!

Εισιτήρια:

http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

 

Ωράριο: Σάββατο 14/9 10:00 – 18:00 και Κυριακή 15/9 10:00 – 18:00.

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου,

στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

 

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 20:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ