.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 09:56

MV Agusta Brutale 1000 και Superveloce 800 Serie Oro – Ξεπούλησαν σε μερικές μέρες!

Οι δύο ξεχωριστές και συλλεκτικές εκδόσεις της Ιταλικής εταιρείας κατάφεραν να εξαντλήσουν την περιορισμένη παραγωγή τους σε λίγες μέρες από τη στιγμή που άνοιξαν οι προπαραγγελίες τους.

Η MV Agusta έχει ούτως ή άλλως χτίσει το όνομά της κατασκευάζοντας μοτοσυκλέτες για το ψηλότερο ράφι της κατηγορίας τους, αλλά δίπλα σε αυτές προσφέρει ενίοτε και κάποιες ακόμη πιο σπάνιες και εκλεκτικές εκδόσεις που συνοδεύονται από το χαρακτηριστικό όνομα Serie Oro (Χρυσή Σειρά).

Οι δύο πιο πρόσφατες προσθήκες στη χρυσαφένια αυτή οικογένεια είναι η Superveloce 800 Serie Oro και η Brutale 1000 Serie Oro, η οποία παρουσιάστηκε στην EICMA 2018 και ψηφίστηκε η “πιο ποθητή και αναμενόμενη μοτοσυκλέτα του 2020” από το κοινό της έκθεσης.

Αμφότερες θα κατασκευαστούν σε αυστηρά 300 κομμάτια έκαστη, με την εταιρεία να προβλέπει τις πρώτες παραδόσεις της Brutale 1000 τον Νοέμβριο 2019, ενώ οι πρώτες Superveloce 800 θα αποσταλούν στους νέους τους ιδιοκτήτες τον Μάρτιο 2020.

Από τη στιγμή που η MV Agusta άνοιξε την ηλεκτρονική φόρμα για προπαραγγελίες των δύο αυτών μοντέλων, το κοινό με τις βαθειές τσέπες ανταποκρίθηκε άμεσα και σε χρόνο-ρεκόρ αμφότερες εξαντλήθηκαν.

Το γεγονός οπωσδήποτε χαροποίησε τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Timur Sardarov, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία των δύο αυτών νέων μοντέλων. Αποδεικνύει πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, συνεχίζοντας τη λαμπρή παράδοση της MV Agusta για συνεχή ανάπτυξη, συγκλονιστική απόδοση και εξαιρετικό σχεδιασμό. 600 παθιασμένοι αναβάτες από όλον τον κόσμο έδειξαν την εκτίμησή τους στη θρυλική αυτή μάρκα και τις μοναδικές μοτοσυκλέτες της. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε περήφανους που απέκτησαν ένα μοναδικό κομμάτι μοτοσυκλετιστικής τέχνης.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon