.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 14:50

MV Agusta – Ετοιμάστε τα καρνέ σας, έναρξη προπαραγγελιών της Super Veloce!

Εντάξει ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, να κρατάμε τις αποστάσεις, αντιλαμβανόμαστε πως το γούστο και η αισθητική του καθενός έχουν να κάνουν με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, ωστόσο μερικές μοτοσυκλέτες τα αναιρούν όλα αυτά.

H Super Veloce 800 της MV Agusta είναι μια από αυτές, ένα δίτροχο κόσμημα που συνδυάζει αρμονικά το ρετρό με το σύγχρονο, σε μια sport υλοποίηση. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην EICMA τον Νοέμβριο του 2018 και μόλις τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε επίσημα ότι πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Η αρχική παρτίδα, θα περιλαμβάνει 300 μόλις μονάδες, oι οποίες και αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, το 2020. Από σήμερα λοιπόν, (11/6/2019), η MV Agusta δέχεται μέσω τον κατά τόπους dealer της τις προπαραγγελίες για την μοτοσυκλέτα.

Στην Ελλάδα, αντιπρόσωπος της MV Agusta είναι η ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ, ενώ η τιμή της μοτοσυκλέτας, διαμορφώνεται στα 29.600 ευρώ.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 15:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon