.
Κατηγορία MV Agusta
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 11:01

MV Agusta Superveloce 800 Concept 2019 – EICMA

Απλά, χάρμα οφθαλμών!

Όταν μιλάμε για σχεδίαση μοτοσυκλετών, η MV Agusta έχει τον πρώτο λόγο και δικαιωματικά! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δημιουργεί πανέμορφες μοτοσυκλέτες, είναι πολύ περισσότερο το ότι προχωράει την σχεδίαση μπροστά, ανιχνεύοντας νέους δρόμους. Πρόκειται για την εταιρεία “υψηλής ραπτικής” στον χώρο της μοτοσυκλέτας, που με τις… collection της, δημιουργεί τις τάσεις που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι μετά από καιρό. Να τα λέμε αυτά.

4

Δείτε για παράδειγμα το πρωτότυπο Superveloce 800 που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην F3 800 και πρόκειται να μπει σε διαδικασία παραγωγής, κάποια στιγμή, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Ο κινητήρας θα είναι ανανεωμένος σε βαθμό που θα μιλάμε για μια νέα ουσιαστικά μονάδα και φυσικά τα περιφερειακά θα είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ το fairing θα είναι full carbon. A ναι, και η τιμή θα είναι στον Θεό… αλλά ας τα αφήσουμε αυτά, η σχεδίαση είναι που κλέβει την παράσταση!

10

Ποιος άλλος κατασκευαστής θα τολμούσε να εντάξει έκδηλα και προφανή κλασικά στοιχεία σε μια σύγχρονη supersport φόρμα; Και όχι μόνο θα το τολμούσε αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν του τύπου “μας κρέμασαν τα σαγόνια”; Μόνο η MV Agusta!

8

Δείτε αυτή την ουρά, δείτε την κίτρινης απόχρωσης ζελατίνα με την “γέφυρα” στο πάνω μέρος της, την δερμάτινη ζώνη που διατρέχει το ρεζερβουάρ συγκρατώντας την τάπα βενζίνης, το “εμπροσθόβαρο” αλλά τελικά τόσο ισορροπημένο fairing , τα endurance τελικά που βγαίνουν ασύμμετρα, δυο από την μια πλευρά και ένα από την άλλη.

Τι φτιάξανε πάλι;! Ας τους σταματήσει κάποιος! Έλεος, θέλουμε να κοιμόμαστε τα βράδια!     


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 11:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon