.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 13:31

ΕΙCMA 2019 - Τα πρώτα στοιχεία για την έκθεση της χρονιάς!

Κάθε Νοέμβριο, η προσοχή της ευρύτερης παγκόσμιας μοτοσυκλετιστικής κοινότητας, στρέφεται στο Μιλάνο, καθώς εκεί διοργανώνεται η μεγαλύτερη και πιο γνωστή έκθεση δύo τροχών στον κόσμο, η ΕICMA.

Έτσι και φέτος, από τις 5 μέχρι της 10 Νοεμβρίου του 2019, στον γνωστό πλέον εκθεσιακό χώρο Fiera, λίγο έξω από το Μιλάνο της Ιταλίας, αναμένονται ομοβροντίες παρουσιάσεων νέων μοντέλων, με την συμμετοχή όλων των κατασκευαστών του πλανήτη. Την τιμητική τους θα έχουν επίσης τα αξεσουάρ, ο προστατευτικός εξοπλισμός και ότι άλλο σχετίζεται με τους δύο τροχούς.

Για το 2019, η έκθεση θα εκταθεί σε 280.000 τ.μ., με την συμμετοχή 1.278 εκθετών, προερχόμενους από 44 χώρες και 5 ηπείρους. 85.000 τ.μ. θα καλυφθούν από την αρένα του MotoLive, του παράλληλου δηλαδή χώρου εκδηλώσεων της EICMA, όπου θα διοργανώνονται συναυλίες, Stunt Show και επιδείξεις Free Style MX & Trial.

Για το 2019, το moto της EICMA είναι “Moto Rivoluzionario”, δηλαδή σε ελεύθερή “H επανάσταση της κίνησης”, αποτείνοντας φόρο τιμής στο μεγάλο εφευρέτη, καλλιτέχνη και πολυπράγμων oραματιστή, Leonardo Da Vinci.

Oι διοργανωτές αναφέρουν ότι μετά την φετινή EICMA, ο κόσμος της μοτοσυκλέτας δεν θα είναι πια ο ίδιος, προετοιμάζοντας μας για μεγάλες, καινοτομικές παρουσιάσεις.

Η EICMA 2019, θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 (θα έχουν προηγηθεί δύο δημοσιογραφικές ημέρες) και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

EICMA 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon