.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 14:32

Ακαδημία Σούζας του Rok Bagoroš – Μάθε από τον καλύτερο

Είναι ένας από τους γνωστότερους stunt riders της Ευρώπης και επίσημος συνεργάτης της ΚΤΜ. Τώρα, εκτός απ’ το να απολαύσεις τις απίθανες παραστάσεις του, μπορείς να γίνεις και μαθητής του!

Ο Σλοβένος Rok Bagoroš θα πρέπει να είναι μάλλον γνώριμος στους τακτικούς μας αναγνώστες, αφού δεν είναι και λίγα τα βίντεο που έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει με τα απίθανα κόλπα του.

Αυτή τη φορά ωστότο δε θα σχοληθούμε με τη νέα φιγούρα που δοκιμάζει, αλλά με μια νέα του ενασχόληση, τη διδασκαλία. Από πέρυσι έχει στήσει την Ακαδημία Σούζας, μια σχολή όπου αναλαμβάνει να μας μυήσει στην υψηλή τέχνη της ανόρθωσης του μπροστινού τροχού.

Το πρόγραμμα διαρκεί μια μέρα και περιλαμβάνει τέσσερεις ώρες οδήγησης με ΚΤΜ Duke 250 και 390, εφοδιασμένα με ειδικό μηχάνημα για ασφαλείς σούζες και υπό την εποπτεία δύο εκπαιδευτών. Κάθε τέτοια ημερίδα δέχεται ως οκτώ συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να καταβάλουν €366 για την ημέρα (με γεύμα και αναψυκτικά) και βέβαια να ταξιδέψουν ως τις εγκαταστάσεις του Bagoroš στη Murska Sobota στη Σλοβενία.

Αλμυρούτσικο, αλλά θα μάθεις από έναν από τους κορυφαίους.

Οι επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες μαθημάτων είναι στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2019.

Ο Rok Bagoroš ονειρευόταν από έφηβος να γίνει stunt rider και άρχισε να πειραματίζεται και να εξελίσσεται από τη στιγμή που κατάφερε να μαζέψει μερικά χρήματα για να αγοράσει το πρώτο του σκούτερ.

Ως τότε ήταν θαυμαστής του Andreas Gustafsson, stunt rider με σκούτερ, ώσπου ανακάλυψε τον Christian Pfeiffer. Ο Γερμανός του άνοιξε τα μάτια σε έναν άλλο κόσμο ακροβατικών και, όντας ο πρώτος που υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία (BMW), του έδειξε και ένα επαγγελματικό μέλλον βασισμένο σε αυτό που ήδη λάτρευε να κάνει. Σήμερα ο Bagoroš είναι επίσημος stunt rider της ΚΤΜ, με συμβόλαιο από το 2011.

Διαβάστε εδώ αναλυτική συνέντευξη του Rok Bagoroš για την Ακαδημία Σούζας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon