.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 17:51

3ο Vintage Motocross Meeting 2016

 

Το τρίτο και καλύτερο

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση Vintage Motocross, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Η εν λόγω συνάντηση έχει ως σκοπό να φέρει κοντά τους φίλους της παλιάς χωμάτινης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και από ό,τι φαίνεται τα κατάφερε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Απόδειξη για την επιτυχία της συνάντησης είναι ο αριθμός συμμετοχών που ξεπέρασε τις 20, διπλάσιος δηλαδή σε σχέση με τις περσινές συμμετοχές. Όπως μας πληροφόρησε ο Θοδωρής Λεψινιώτης, οι συμμετοχές θα ήταν ακόμη περισσότερες αν οι φίλοι του συγκεκριμένου meeting, από Θεσσαλονίκη, έβρισκαν τρόπο να κατεβάσουν τις μοτοσυκλέτες τους στην Αθήνα.

Υπεύθυνοι για τη δημιουργία αυτού του meeting, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της παλιάς χωμάτινης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, είναι οι Πάνος Κοσμάς, Θοδωρής Λεψινιώτης και Μπάμπης Μουρατίδης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και την αντίστοιχη ομάδα στο Facebook, η οποία μετρά σχεδόν 1.700 μέλη! Προς το παρόν σκοπός του Meeting είναι η συνάντηση των φίλων των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, με απώτερο στόχο στο μέλλον να πραγματοποιηθεί και ένας κανονικός αγώνας με παλιές ΜΧ.

kawasaki KX420

Φέτος αρκετές ήταν οι μοτοσικλέτες που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα με το Kawasaki KX420 να κλέβει την παράσταση, κατά γενική ομολογία, με ένα Maico 490, μία μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ του 1989 αλλά και ένα enduro της Beta του1987 να ακολουθούν από κοντά. Τη συνάντηση ακολούθησαν μερικοί γύροι στην πίστα, προς ικανοποίηση όλων.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε απονομή επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ευχή να υπάρξουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές αλλά και περισσότερος κόσμος για να χαρεί αυτές τις υπέροχες μοτοσυκλέτες από κοντά.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 21:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon