.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 13:29

Ρεπορτάζ: Papanikolakis Moto -Test Ride στη Θήβα

 

Άψογη διοργάνωση-Μεγάλη προσέλευση κόσμου

 

Φωτογραφίες: Βασίλης Κωστάκος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Test Ride των off-road μοτοσυκλετών της Yamaha που διοργάνωσε η Papanikolakis Moto, των γνωστών αδερφών Παπανικολάκη, στην πίστα Βάγια, στη Θήβα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Στην πίστα Βάγια που βρίσκεται στο 100 χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας οι άνθρωποι της Papanikolakis Moto έδωσαν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αναβάτες να δοκιμάσουν όλες τις Motocross μοτοσυκλέτες της Yamaha, δίχρονες και τετράχρονες αλλά και τα enduro WR250F και WR450F.

papanikolakis test ride 1

Η προσέλευση του κόσμου για τη δοκιμή των μοτοσυκλετών ήταν μεγάλη. Χάρη και στις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες περισσότεροι από 60 αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες της ιαπωνικής εταιρίας σε μία άψογα προετοιμασμένη πίστα, έχοντας την ευκαιρία να μπουν στην πίστα ξανά και ξανά, στην σέλα όποιου μοντέλου επιθυμούσαν.

Χαρακτηριστικό που δείχνει και την όρεξη των αναβατών για τα νέα Yamaha του 2017, ήταν και τα 140 (!) λίτρα βενζίνης που καταναλώθηκαν κατά τη διάρκεια του Test Ride. Η πίστα παρέμεινε ανοιχτή σε όλο το event με αποτέλεσμα και άλλοι αναβάτες, που βρέθηκαν εκεί με την μοτοσυκλέτα τους για προπόνηση, να μπορούν να οδηγήσουν τα νέα Yamaha.

Εκείνο που έκανε τη συγκεκριμένη διοργάνωση να ξεχωρίσει και ήταν κλειδί και στην μεγάλη ικανοποίηση που έδειξε ο κόσμος, ήταν η παρουσία των πολύπειρων τεχνικών της Papanikolakis Suspension Specialists (PSS).

papanikolakis test ride 13

Η συγκεκριμένη ομάδα είχε αναλάβει να ρυθμίσει και να φέρει στα μέτρα οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκάστοτε αναβάτη (!), με αποτέλεσμα η εμπειρία, κατά την οδήγησή τους στην πίστα, να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική.

Στο Test Ride της Papanikolakis Moto έγινε και κλήρωση έπειτα από την οποία μοιράστηκαν και δώρα στους παρευρισκόμενους. Μετά και από την μεγάλη ικανοποίηση που έδειξε ο κόσμος, οι άνθρωποι της Papanikolakis Moto δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν το συγκεκριμένο event στο άμεσο μέλλον.

Για να ενημερώνεστε και εσείς για τις δραστηριότητες του καταστήματος μπορείτε να τους ακολουθήσετε στη σελίδα τους στο Facebook.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 17:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon