.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 21:51

Ρεπορτάζ - Yamaha - MeeT the family!

 

Η νταλίκα με τα ΜΤ έφτασε!

 

 

Του Κώστα Γκαζή

Πλήθος συμμετοχών είχαμε την πρώτη μέρα του τριήμερου event της Yamaha, όπου το κοινό -που έχει δηλώσει πρωτύτερα συμμετοχή- μπορεί να οδηγήσει όλα τα μοντέλα της οικογένειας ΜΤ, τα οποία έφτασαν στην Ελλάδα με μια 17μετρη νταλίκα!

Οδήγηση MT!

Δέκα μέλη αριθμεί πλέον η οικογένεια των “dark side of Japan” επιθετικών γυμνών ΜΤ, τα οποία υπάγονται σε τρεις κύριες κατηγορίες (125, 700 και 900). Το “μικρό” high-tech μονοκύλινδρο δυναμιτάκι MT-125, το best seller και στη χώρα μας δικύλινδρο MT-07, η α-λα stunt-riding έκδοση MT-07 Moto Cage με τα πανέμορφα χτυπητά χρώματα, τα μανιτάρια και τη stunt σέλα συνεπιβάτη, το τρικύλινδρο MT-09 με τους 115 ίππους μαζί με τις 2 εκδόσεις MT-09 Street rally και MT-09 Sport Tracker, και το επίσης best-selling μοντέλο, MT-09 Tracer.

Οι ταξινομήσεις επιβεβαιώνουν τη συμπάθεια που έχει ήδη δείξει το ελληνικό κοινό στα ΜΤ, και δη στα ΜΤ-07, ΜΤ-09 και ΜΤ-09 Tracer.
Τώρα, η νταλίκα του MT Tour έφτασε και στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν ακόμα κάνει test-ride σε κάποιο MT, να το πράξουν, κατά τη διάρκεια του τριήμερου event. Έτσι, σήμερα Παρασκευή 25/9 βρεθήκαμε κι εμείς μαζί με πλήθος κόσμου στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, στη διασταύρωση Κύμης και Σπύρου Λούη, δίπλα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, για την πρώτη μέρα της εκδήλωσης.

Ο κόσμος κατέφθανε συνεχώς και έδειχνε κεφάτος στην ιδέα της οδήγησης των MT, ενώ η διοργάνωση ήταν άριστη από πλευράς οργάνωσης, με πλοηγούς και ουραγούς, και με σαφείς κανόνες και οδηγίες για την ασφάλεια όλων των αναβατών, οι οποίοι έπρεπε να φοράνε κράνος, μακρύ παντελόνι, γάντια και μπουφάν. Πέρα από την οδήγηση των γυμνών μοτοσικλετών της Yamaha στους δρόμους γύρω και πέριξ από το Ολυμπιακό στάδιο, η νταλίκα είχε φέρει μαζί για επίδειξη και τα επίσημα αξεσουάρ για τη σειρά των ΜΤ (πχ. μεγάλη ζελατίνα για Tracer, comfort σέλες, κλπ.), αλλά και τον επίσημο εξοπλισμό αναβάτη / συνεπιβάτη -κράνη Shark Raw, κ.α.

Μια πολύ καλή κίνηση που θα θέλαμε να δούμε ξανά στο μέλλον, κίνηση που από ότι φαίνεται εκτιμήθηκε δεόντως από τον κόσμο, καθώς οι θέσεις για το event καλύφτηκαν από πολύ νωρίς!

Το πρόγραμμα

Θυμίζουμε, για όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, πως το πρόγραμμα των δοκιμών έχει ως εξής:

ΑΘΗΝΑ, ΟΑΚΑ, Parking στη συμβολή των οδών Κύμης & Σπύρου Λούη, δίπλα στο Ποδηλατοδρόμιο
• Παρασκευή 25/9 από τις 14.00 ως τις 19.00 (ολοκληρώθηκε)
• Σάββατο 26/9 από τις 10.00 ως τις 16.00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΘ, Νότια Είσοδος έναντι ΧΑΝΘ
• Κυριακή 27/9 από 10.00 ως 19.00

Σημειώστε πως αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή για το event, μπορείτε να στείλετε στη Yamaha το ονοματεπώνυμο σας, έναν τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας και το μοντέλο ΜΤ που θα θέλατε να δοκιμάσετε (στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και μέσα στις επόμενες ημέρες η εταιρεία των τριών διαπασών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας κατευθύνει σε μέλος του Δικτύου Συνεργατών της όπου και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δοκιμή.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 00:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - Moto Guzzi Open House 2015 Ρεπορτάζ - H SWM στην Ελλάδα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon