.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 13:08

Ρεπορτάζ - Moto Guzzi Open House 2015

 

Περισσότεροι από 15.000 αναβάτες!

 

 

Περισσότεροι από 15.000 αναβάτες κατέκλυσαν το Mandello Del Lario για να γιορτάσουν μαζί με την θρυλική μάρκα.

Ρεκόρ προέλευσης για το Open House 2015 με μοτοσυκλετιστές απ' όλο τον κόσμο.

Αναβάτες απ' όλο τον κόσμο!


Το Σαββατοκύριακο 11 με 13 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένο στον εορτασμό της θρυλικής μάρκας ΜΟΤΟ GUZZI που ιδρύθηκε το 1921, ολοκληρώθηκε με προσέλευση ρεκόρ: Περισσότερες από 15.000 συμμετοχές!

Οικογένειες και φαν έφτασαν στο Mandello del Lario από όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων. Μπροστά από το εργοστάσιο μπορούσες να θαυμάσεις αναρίθμητες σταθμευμένες μοτοσικλέτες ΜΟΤΟ GUZZI με αγγλικές, γερμανικές, ισπανικές, γαλλικές, αυστριακές, δανέζικες, ελβετικές, βελγικές πολωνικές , ουγγρικές ακόμη και ρωσικές πινακίδες κυκλοφορίας !!

Πάνω από 9.000 επισκέψεις και στο μουσείο της MotoGuzzi, ένα σύγχρονο μουσείο που μέσα από τα εκθέματα του αναπαριστάμε γλαφυρό τρόπο την ιστορική διαδρομή του κατασκευαστή μοτοσικλετών με τον διάσημο αετό από το 1921 μέχρι σήμερα. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της MotoGuzziπάνω 400 Guzzistiεκμεταλλεύτηκαν τις δοκιμαστικές διαδρομές, μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν το πιο πρόσφατα μοντέλα, όπως το V7II (collection), California 1400 (ναυαρχίδα), το ισχυρό Eldoradoκαι Audace (gritty) νέα μοντέλα στις γραμμές παραγωγής.

Επιπλέον εκατοντάδες ήταν και τα νέα μέλη που προστέθηκαν στην επίσημη κοινότητα των ιδιοκτητών μοτοσυκλετώνThe Clan όπου τα μέλη μπορούν να μοιραστούν την υπερηφάνεια του να είσαι Guzzista. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι και γοητευμένοι από τη διάσημη αεροδυναμική σήραγγα, που χτίστηκε το 1950 (πρώτη στον κόσμο στο είδος της) ενώ χρειάστηκαν τρεις ημέρες συνεχούς εργασίας για τον διάσημο καλλιτέχνη Aryk Old Paint, να διακοσμήσει για τους δεκάδες λάτρεις τα κράνη και τα μπουφάν τους με τον αετό της Moto Guzzi.

Τεράστια επιτυχία

Τεράστια επιτυχία επίσης σημείωσε και η διαδικασία του ολοκληρωμένου δωρεάν τεχνικού ελέγχου για όσους από τους Guzzisti το επιθυμούσαν κατά την προσέλευση τους. Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο συνεργείο του εργοστασίου: μια κορυφαία στιγμή η επιστροφή των μοτοσυκλετών στον τόπο προέλευσής τους, που ολοκληρώθηκε με έναν τεχνικό έλεγχο (check-up) από τα ίδια έμπειρα χέρια των μηχανικών που καθημερινά κατασκευάζουν νέα μοντέλα Moto Guzzi.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 13:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Mission Impossible - Roque Nation Ρεπορτάζ - Yamaha - MeeT the family! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon