.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:31

Παραδόθηκαν δύο νέα κομμάτια του αυτοκινητόδρομου Ε65 – Αθήνα Τρικαλα σε 3 ώρες;

Με την ανάλογη εκδήλωση, και επίσημα πλέον ο αυτοκινητόδρομος E65 έχει στην κυκλοφορία δύο ακόμα τμήματα του, επεκτείνοντας τον μέχρι την Καλαμπάκα.

Μιλάμε συνολικά για 137 χιλιόμετρα ακόμη και έτσι, ο Ε65 αποτάσσει τον χαρακτηρισμό του «τυφλού» αυτοκινητόδρομου της Ελλάδας, καθώς πλέον η σύνδεση του με τον οδικό άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι πραγματικότητα.

Οι οδηγοί που διασχίζουν τον Ε65 θα διέρχονται δυτικά της Λαμίας και θα περνούν από τις περιοχές του Λιανοκλαδίου, Καρπενησίου, Δομοκού, Σοφάδων, Καρδίτσας και Τρικάλων, φτάνοντας τελικά μέχρι την Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με το site ypodomes.com, το κόστος διοδίων της διέλευσης του αυτοκινητόδρομου θα είναι:

-Από την Λαμία μέχρι την Καλαμπάκα, 8,20 ευρώ

-Από την Αθήνα μέχρι την Καλαμπάκα, 23 ευρώ.

Ο αυτοκινητόδρομος φέρει επίσης ΣΕΑ στις Σοφάδες Καρδίτσας, ενώ από το 2025 θα λειτουργήσει ένας ακόμα, στην πειροχή του Λιανοκλαδίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, μέσω του νέου δρόμου ένα ταξίδι Αθήνα-Τρίκαλα θα μπορεί να διαρκεί 3 ώρες και 10 λεπτά (μία απόσταση 325 χιλιομέτρων με ΜΩΤ τα 110 χλμ/ώρα).

Στη διάθεσή των οδηγών θα βρίσκεται και μια σειρά υπηρεσιών οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης όπως:
Α) 24ωρα Περίπολα Οδικής Ασφάλειας
Β) 4ψήφιος αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 24ωρης λειτουργιάς, 1075
Γ) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στον αριθμό 801 700 7000
Δ) Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon