.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 10:38

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών για τα μοτοσυκλετιστικά θέματα

Μία ακόμα δράση από την Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία, με τα ζητήματα που αφορούν τον μοτοσυκλετισμό στο προσκήνιο.

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, μεταξύ της Υφυπουργού κας Χριστίνας Αλεξόπουλου και αντιπροσωπείας μελών της ΕΛΜΟΤΟ - Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία.

Η συναντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον Οργανωμένο Μοτοσυκλετισμό και παρέμεναν πολλά χρόνια στην αφάνεια.

Επίσης τέθηκε στην διάθεση της Υφυπουργού, η ομάδα εργασίας που έχει σύσταθει στην Ομοσπονδία, η οποία συγκεντρώνει και αναλύει τα επιμέρους θέματα των μοτοσυκλετιστών που είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου και η οποια θα ειναι υπεύθυνη να τα προωθεί στην αντίστοιχη ομάδα τεχνοκρατών του Υπουργείου προς συζήτηση και επίλυση.

Σε κάθε περίπτωση ζητήθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας, η συμμετοχή μας σε όλες τις επιτροπές και όργανα που θα κάνουν τον σχεδιασμό και τις προτάσεις που αφορούν θέματα των μοτοσυκλετιστών.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Υφυπουργό για την συνάντηση και ιδιαίτερα για την διάθεσή της για συνεργασία με την Ομοσπονδία και να της ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της.

Στην συνάντηση η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο εκπροσωπήθηκε απο τους:

Γρηγοράκη Ηλία, Πρόεδρο

Καράμπελα Παναγιώτη, Αντιπρόεδρο

Παπανδρικόπουλο Ανδρέα, Γ. Γραμματέα

Καψοκαβάδη Σπύρο, Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών BMW και Επικεφαλή της Ομάδας Εργασίας για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και

Γαζούλη Θεόδωρο, Νομικό Σύμβουλο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 10:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon