.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 09:42

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Χαϊδάρι - Τραυματίστηκε 20χρονος δικυκλιστής

Αναζητούνται πληροφορίες για το ατύχημα από την οικογένεια του 20χρονου.

Τροχαίοι ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε στο Χαϊδάρι, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στην διασταύρωση της Λ. Αθηνών με την Καραϊσκάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος Κωνσταντίνος, που εργαζόταν ως διανομέας, επιχείρησε να στρίψει στην Λ. Αθηνών από την Καραϊσκάκη με το μηχανάκι του, όμως παρασύρθηκε από νταλίκα που κουβαλούσε κοντέινερ. Το φορτηγό εγκατέλειψε το σημείο, αλλά και τον 20χρονο τραυματισμένο.

Ο νεαρός φορούσε κράνος και έτσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως η οικογένεια του νεαρού αναζητά πληροφορίες για το συμβάν. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι σε βοήθεια προς τον 20χρονο έσπευσε ο διερχόμενος νοσηλευτής Σωτήριος Κ., που υπηρετεί στο ΓΝΑ Αγλαΐα Κυριακού, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας προσέφερε βοήθεια στον τραυματισμένο αναβάτη, ενώ παρέμεινε δίπλα του μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρεται και στην εφημερίδα «Χαϊδάρι σήμερα», η οικογένεια του 20χρονου Κωνσταντίνου κάνει έκκληση, σε όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο για το συμβάν, να τηλεφωνήσει στο 6979668621.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 09:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon