.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 09:06

Καλαμάτα - Σφοδρό ατύχημα μοτοσυκλετιστή, συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

Ο 35χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύγκρουση αναβάτη μοτοσυκλέτας με αγριογούρουνο, σημειώθηκε στην Καλαμάτα, συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου, στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Καλό Νερό. Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μοτοσυκλετιστής 35 ετών, που οδηγούσε στον δρόμο, δεν πρόλαβε να αποφύγει το αγριογούρουνο που βγήκε στο δρόμο ξαφνικά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να τραυματιστεί, κοντά στην διασταύρωση Ραχών.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και, στην συνέχεια, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Δυστυχώς, τα ατυχήματα με αγριογούρουνα είναι πλέον ένας σοβαρός κίνδυνος, καθώς οι πληθυσμοί του ζώου φαίνεται να έχουν αυξηθεί, όπως επίσης και οι προσεγγίσεις στις ανθρώπινες υποδομές, καθώς πολλές φορές τα ζώα αναζητούν τροφή που δεν βρίσκουν στο δάσος, βγαίνοντας τελικά έξω από αυτό. Θυμίζουμε, ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε όσο προσεκτικοί μπορούμε, όταν κινούμαστε στους επαρχιακούς δρόμους με την μοτοσυκλέτα και ειδικά τις βραδινές ώρες. Τα ατυχήματα με άγρια ζώα καραδοκούν.

 

Πηγή-φωτό: Gargalianoionline.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 09:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon