.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:47

Honda - Παραδόθηκαν οι CBR 1000 RR-R McGuinness στους ιδιοκτήτες τους

17 νέοι κάτοχοι της ειδικής μοτοσυκλέτας της Honda παρέλαβαν τα οχήματα τους παρουσία του ίδιου του John McGuinness.

Σε μία ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Louth της Μ. Βρετανίας, στο Honda Racing Centre, η Honda παρέδωσε 17 κομμάτια της νέας CBR 1000 RR-R SP John McGuinness 100th Start, στους νέους ιδιοκτήτες τους. Ιδιαίτερη αξία στην εκδήλωση, έδωσε η παρουσία του ίδιου του John McGuinness, του θρύλου του Isle of Man TT με τις συνολικά 108 εκκινήσεις, τις 80 από τις οποίες έχει κάνει με μοτοσυκλέτα Honda.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες που βρέθηκαν στο Louth, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο αγωνιστικό κέντρο της Honda, να τραβήξουν φωτογραφίες και φυσικά να συνομιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, με τον McGuinness, ο οποίος έχει μάλιστα υπογράψει τις μοτοσυκλέτες. Ο ίδιος ο McGuinness δήλωσε για την περίσταση: «Η μοτοσυκλέτα είναι υπέροχη, αλλά αυτό που σημαίνει περισσότερα για μένα είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα. Το Fireblade σημαίνει πολλά για μένα και για το TT όλα αυτά τα 30 χρόνια. Αλλά αυτό που μου θύμισε το γεγονός, είναι ότι το TT δεν είναι μόνο ο αγώνας με τις μοτοσυκλέτες, είναι οι θαυμαστές του που έρχονται από όλο τον κόσμο ,που το κάνουν μοναδικό».

Η ειδική έκδοση της Fireblade για την 100ή εκκίνηση του John McGuinness στον αγώνα, φέρει μια σπέσιαλ για την περίσταση βαφή, αλλά και ειδικά εξαρτήματα από την ίδια την Honda όπως ψηλή ζελατίνα, carbon φτερό εμπρός, καπάκι πίσω σέλας κ.ά. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα ειδικό χαλάκι γκαράζ, paddock stand, κάλυμμα μοτοσυκλέτας και ένας ειδικός διακοσμητικός κρύσταλλος χαραγμένος με laser, με ένα σχέδιο της μοτοσυκλέτας.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 09:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon