.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 11:28

YCF Test Ride Days στη Ζήρεια - Νεανίες εν δράση!

Ευκαιρία για οδήγηση Mini μοτοσυκλετών motocross σε νέους αναβάτες έδωσε η εταιρία The Family, αντιπρόσωπος μεταξύ άλλων των mini bikes της YCF.

Τα Test Rides πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με τα Off Road Days της K-Motors South East Europe, στο οροπέδιο της Ζήρειας, στις 22 και 23 Οκτωβρίου.

Δίπλα από την πίστα που είχε δημιουργήσει η K-Motors στην οποία οι αναβάτες μπορούσαν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα off road των KTM, Husqvarna και GASGAS, η The Family είχε την δική της μικρή διαδρομή για τους μικρούς αναβάτες.

Εκεί τους περίμεναν οι mini μοτοσυκλέτες της YCF, με αυτόματα μοντέλα που ξεκινούν από τα 50 κυβικά εκατοστά, για παιδιά έως 8-9 ετών, με 88 κυβικά εκατοστά για ψηλότερα παιδιά, με αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων.

Μοτοσυκλέτες των 110 κυβικών εκατοστών με ίδιους τροχούς και μέγεθος, αλλά και 125 και 150 με μεγαλύτερο μέγεθος και τροχούς, αλλά και συμπλέκτη, βρίσκονται εκεί προκειμένου οι πιτσιρικάδες να μπορούν να δοκιμάσουν τι τους ταιριάζει.

Από newbie σε factory rider, ένα βήμα πριν ξεκινήσει η αγωνιστική εμπλοκή.ycf_ziria_9-web.jpg

 

Ουσιαστικά, η YCF που πλέον θα βρίσκεται και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα της K-Motors είναι το εισαγωγικό μοντέλο το οποίο θα επιλέξει κάποιος γονιός για να δοκιμάσει το παιδί του.

Οικονομικά και προσιτά ώστε να μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει εύκολα για να μάθει και να παίζει το παιδί του, και αν θέλει, να εξελιχθεί σε κάποιο αγωνιστικό μοντέλο των KTM / Husqvarna / GASGAS.

Μία νέα συνεργασία την οποία απόλαυσαν στο οροπέδιο της Ζήρειας τόσο οι πιτσιρικάδες που βρέθηκαν εκεί και τις δύο μέρες, αλλά και οι πατεράδες που απόλαυσαν τα τέκνα τους εν δράση!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 12:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon