.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 11:14

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Kenny 2020 Collection

Από την Enduro Greece

Με ένα ωραίο πάρτυ, με μουσική και σουβλάκια, παρουσίασε στους καλεσμένους της η Enduro Greece τη νέα σειρά ρουχισμού για Motocross και Enduro της Kenny. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην ενοικίαση μοτοσυκλετών Enduro και Adventure για εκδρομές Off Road και On Road απέκτησε πριν λίγους μήνες και την αντιπροσώπευση του εξοπλισμού της Kenny, μαζί με τα ελαστικά της Golden Tyre.

Το νέο κατάστημα, που είναι ταυτόχρονα και η έδρα της Enduro Greece στην Ραφήνα, διαθέτει όλο τον εξοπλισμό αναβάτη της Kenny, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φίλοι της εταιρίας.

Κράνη, στολές, προστατευτικά, μπότες, μπουφάν, όλα τα νέα μοντέλα ήταν εκεί, όπως και όλοι οι γνωστοί, φίλοι και συνεργάτες, που παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα, ανταλλάσοντας ιστορίες από εξορμήσεις και συζητώντας για μοτοσυκλέτες.

Η πρώτη εκδήλωση της Enduro Greece και το Open Party στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, και όπως άλλωστε και τα σουβλάκια που ψήνονταν ασταμάτητα, θα λέγαμε πως έγιναν όλα... well done!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 09:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon