.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 09:55

Ρεπορτάζ – Παρουσίαση Travel Trilogy από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη

Η Andeli Mototouring φιλοξένησε για ακόμη μία φορά τον γνωστό σε όλους αγαπητό ταξιδευτή, Κωνσταντίνο Μητσάκη, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Travel Trilogy 2019.

Mε αφορμή την παρουσίαση του εκδρομικού προγράμματός της για το 2020, η Andeli Mototouring ως περήφανος χορηγός του Κωνσταντίνου Μητσάκη υποδέχτηκε μοτοσυκλετιστές και λάτρεις των ταξιδιών που έδωσαν το παρόν σε μία πραγματικά συναρπαστική παρουσίαση μιας πρωτότυπης ταξιδιωτικής τριλογίας, βασισμένη στα τρία δίτροχα οδοιπορικά που πραγματοποίησε ο ίδιος το 2019.

Με σπουδαίο φωτογραφικό υλικό και την μοναδική περιγραφή του παθιασμένου αναβάτη, ταξιδέψαμε μαζί νοητά από το μυθικό ακρωτήριο Ταίναρο στο Nordkapp της Νορβηγίας, στους πολιτισμούς και τις φυσικές ομορφιές της Κεντρικής Ασίας και στο πυρακτωμένο ηλιοβασίλεμα στα απέραντα δάση της Ανατολικής Σιβηρίας.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και φυσικά … με ακόμη περισσότερο πάθος για τα ταξίδια και τη μοτοσυκλέτα!

travel trilogy 02

Φωτογραφίες: Andeli Mototouring

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 10:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon