.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 17:15

Ρεπορτάζ - Black Friday, όλες οι προσφορές των εταιρειών

Μοτοσυκλέτες με εκπτώσεις που κυμαίνονται από νόστιμες ως “το αφεντικό τρελάθηκε”, αξεσουάρ και ρουχισμός σε προσφορά, αλλά και εκπλήξεις που θα περιμένουμε για να μάθουμε.

Μαύρη Παρασκευή, κατά κόσμον Black Friday, μια μέρα που καθιερώθηκε στην πατρίδα του μάρκετινγκ, Η.Π.Α., τη δεκαετία του 1950 για να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγένων (και πρωτίστως την αγορά αυτής, βεβαίως-βεβαίως), η οποία έγινε πιο γνωστή στα μέρη μας όταν υιοθετήθηκε από τον κόσμο των ηλεκτρονικών ευρείας χρήσης , για να εξαπλωθεί και σε άλλους τομείς της αγοράς. Όπως η Μοτοσυκλέτα.

Στα δικά μας χωράφια λοιπόν η Black Friday δεν τυγχάνει και καθολικής αποδοχής, αλλά κάποιες εταιρείες βρίσκουν μια όμορφη ευκαιρία να κάνουν τις προσφορές τους σε μια περίοδο που ο κόσμος εύκολα ή δύσκολα μπαίνει σιγά-σιγά σε κλίμα για ψώνια.

Ας δούμε ποιες εταιρείες στην Ελλάδα έχουν φέτος προσφορές στα πλαίσια αυτής της ημέρας.



Γκοργκόλης Α.Ε.

Η αντιπρόσωπος της Quadro στην Ελλάδα ανακοίνωσε μια σπουδαία έκπτωση για το τρίκυκλο σκούτερ QV3 τον περασμένο Οκτώβρη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο ξεπούλησε! Ως αποτέλεσμα, εξασφάλισε άλλα 28 QV3 που προσφέρονται με το εκπληκτικό όφελος των €2,800 στη λιανική τους τιμή και όποιος προλάβει ως την Παρασκευή 29/11!

https://www.quadroscooters.gr/qv3-blackfriday-vol-iii/

 

SYM

H Ελληνική αντιπροσωπεία της SYM προσφέρει το δημοφιλές σκούτερ της, Symphony ST 125i CBS με έκπτωση €300, άρα η τελική του τιμή πέφτει στα €1,745.

SYM Black Friday

 

Δέλτα Μοτοσυκλέτες

Η αντιπρόσωπος της SWM στην Ελλάδα αναδημοσιεύει το teaser των Ιταλών που μας υπόσχονται μια κιτρινόμαυρη Παρασκευή - προφανώς στα χρώματα των νέων της μοντέλων που έδειξαν στην EICMA. Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες ως την Παρασκευή για να μάθουμε τι ακριβώς έρχεται.

Δέλτα Μοτοσυκλέτες Black Friday

 

Ducati

Black Friday στα κόκκινα. Απλά και ξεκάθαρα, προσφορές στις λιανικές επιλεγμένων μοντέλων της Ducati που φτάνουν ως και τα €4,000 (XDiavel S 2019), αλλά και έκπτωση 30% σε όλα τα είδη ρουχισμού αναβάτη.

http://www.ducati.gr/site/content.php?sel=780&artid=3500


Harley-Davidson Athena

Προσφορές που φτάνουν ως και το -50% στις τιμές λιανικής σας περιμένουν στο κατάστημα της οδού Πειραιώς 187, την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11.

Harley-Davidson Athena Black Friday Weekend

 

Husqvarna

Για μιαν ολόκληρη εβδομάδα, από Τετάρτη 27/11 και μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, το Husqvarna 701 Vitpilen θα διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών προς €9,980 (από την προτεινόμενη λιανική των €11,690)!

Husqvarna Black Friday

 

KYMCO

Η δέσμη προσφορών της KYMCO απαντάται σε αφιερωμένη για την περίσταση ιστοσελίδα, https://blackfrider.gr/, και περιλαμβάνει προσφορές τιμών που φτάνουν μέχρι και τα €400 σε μοντέλα από 125 έως 200 cc.

Εκτός των έκπτωσων στις τιμές, οι προσφορές περιλαμβάνουν επίσης άτοκο διακανονισμό.

KYMCO Black Friday

 

Μοτοδυναμική / Motod1rect

Η αντιπρόσωπος της Yamaha στη χώρα μας δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα προσφορών που να αφορά άμεσα τις μοτοσυκλέτες της, ωστόσο η Black Friday θα απασχολήσει ένα άλλο κομμάτι της Μοτοδυναμικής, το Motod1rect.
https://www.motodirect.gr/el-gr/

 

Μοτοδίκτυο Α.Ε.

Στο κατάστημα του Νέου Κόσμου, Καλλιρρόης 51-53, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30/11 θα τρέχουν προσφορές με εκπτώσεις έως και 65% κάτω σε εξοπλισμό αναβάτη και casual ρουχισμό.

https://www.bikeit.gr/gia-anavati-diafora/item/22140-motodiktyo-a-e-black-friday-me-prosfores-eos-kai-65-kato

 

ΤΕΟΜΟΤΟ

Παρασκευή 29 και Σάββατο 30/11 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της – Λεωφόρος Κηφισού 29, Αιγάλεω – η Ελληνική αντιπροσωπεία των Kawasaki, Peugeot, Brixton, Skyteam και Daelim θα τρέξει μια σειρά από προσφορές που αφορούν τα πάντα, από τα ίδια τα δίκυκλα ως ρουχισμό αναβάτη και αξεσουάρ για την καλή του.

https://www.bikeit.gr/gia-moto-diafora/item/22100-black-friday-stin-teomoto-ae-me-simantikes-prosfores

 

Triumph

Την Παρασκευή 29/11 η Ελληνική αντιπρόσωπος της Triumph σας περιμένει στις κεντρικές της εγκαταστάσεις, Καλλιρρόης 14 στην Αθήνα, από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, με προσφορές έως 60% κάτω σε αξεσουάρ και ρουχισμό. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 7488251.

Triumph Black Friday

 

Moto Petsas

Κράνη AGV, KABUTO, μπουφάν Dainese, Scott, Nordcode, γάντια Dainese, Winger, εξοπλισμός μοτοσυκλέτας Ermax, Givi, Akrapovic και ό,τι αφορά σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.

Και για αυτή την εβδομάδα από 25 έως και 30 Νοεμβρίου μπορείτε να τα αποκτήσετε με ΔΩΡΟ τον ΦΠΑ 24%.

https://www.bikeit.gr/gia-anavati-diafora/item/22107-black-friday-sti-moto-petsas

 

Moto Market

Προσφορές σε εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας έως και -70%.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις προσφορές που αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. :

Fovos: Έκπτωση 30% σε όλα τα προϊόντα ένδυσης της μάρκας

Off-Road κράνη: Προσφορές έως και -40%

Sena: Οι συσκευές επικοινωνίας προσφέρονται με έκπτωση 30%.

Moto Market Facebook

 

Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories

Mέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2019, μεγάλες προσφορές σε 78 επώνυμα προϊόντα:

- Kράνη (Shoei, Leatt, Scorpion, Momo Design, Marushin)
- Mπουφάν (IXS, JS, RST, Revo, SM Racewear, Spyke, Racer)
- Yπόδηση (Sidi, IXS, Ixon)
- Γάντια (IXS, Ixon, Spyke, Revo, SM Racewear)
- Συστήματα επικοινωνίας Cardo.

Τζωρτζόπουλος Black Friday

>>>

Για όποια νέα προσφορά ενημερωνόμαστε αυτή την εβδομάδα, θα την προσθέτουμε στη λίστα αυτή ώστε να μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες σε ένα σημείο όλες τις συμφέρουσες επιλογές που ανοίγει η Black Friday.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 12:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon