.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 16:17

ΣΕΑΑ - Δεν θα διεξαχθεί Έκθεση Μοτοσυκλέτας το 2019

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για το επόμενο σαλόνι

Μιλήσαμε με τον Χρίστο Σμπώκο, τον νέο εκπρόσωπο του Κλάδου Δικύκλου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου (ΣΕΑΑ), ο οποίος μας εξήγησε τους λόγους που βρίσκονται πίσω από την απόφαση του Συνδέσμου να μην οργανώσει Έκθεση Μοτοσυκλέτας το 2019.

BIKEIT: Τελικά πότε θα γίνει η επόμενη Έκθεση Μοτοσυκλέτας του ΣΕΑΑ στην Ελλάδα;

Χρίστος Σμπώκος: Η απόφαση του ΣΕΑΑ από πέρυσι ήταν να πραγματοποιηθεί Έκθεση Μοτοσυκλέτας είτε το 2019 είτε το 2020. Μετά από μια συζήτηση που έγινε εσωτερικά στον σύνδεσμο, αποφασίστηκε τελικά η έκθεση να μην γίνει το 2019, αλλά το 2020. Επειδή η Έκθεση Μοτοσυκλέτας ήταν προγραμματισμένη να γίνει κοντά στο Πάσχα του 2019, τα μέλη εκτίμησαν πως η έκθεση πιθανώς να συνέπιπτε με προεκλογική περίοδο, μια περίοδος δηλαδή όχι ιδιαίτερα κατάλληλη για διεξαγωγή έκθεσης.

BIKEIT: Αυτός δηλαδή είναι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν θα γίνει η έκθεση μέσα στο 2019;

Χρίστος Σμπώκος: Άλλος λόγος δεν υπάρχει, παρά το ότι προτιμούμε να κάνουμε μια καλή έκθεση, στην οποία θα διαθέσουμε περισσότερο χρόνο και budget, παρά να γίνει στα βιαστικά, και με τον παραπάνω κίνδυνο, να διεξαχθεί δηλαδή εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

BIKEIT: Υπάρχει σχέδιο για να γίνεται κάθε δύο χρόνια η Έκθεση Μοτοσυκλέτας, ή η απόφαση για την φετινή αναβολή ήταν ιδιάζουσα περίπτωση;

Χρίστος Σμπώκος: Ο ΣΕΑΑ δεν έχει πάρει ακόμα μια απόφαση για τη συχνότητα της διεξαγωγής της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας. Είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί, ώστε να θεσμοθετηθεί η συχνότητα της διεξαγωγής της έκθεσης, και να είναι στάνταρ, είτε σε ετήσια βάση είτε κάθε δύο χρόνια. Αυτό όμως μένει να αποφασιστεί.

BIKEIT: Φανταζόμαστε είναι νωρίς για να έχετε αποφασίσει από τώρα, πού και πότε θα διοργανωθεί η Έκθεση Μοτοσυκλέτας το 2020.

Χρίστος Σμπώκος: Ναι, είναι νωρίς. Τα παραπάνω θα συζητηθούν στην πορεία, δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια απόφαση για την ώρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 16:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon