.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 15:29

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Honda CRF-RX στην Ιταλία

Άλλος ένας δυνατός παίχτης έρχεται επίσημα στην Ελλάδα!

Του Τάκη Μανιάτη

Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης, Honda

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων enduro της Honda CRF RX, έγινε στην Ιταλία, όπου και βρεθήκαμε για να οδηγήσουμε και να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Άλλος ένας δυνατός παίχτης έρχεται επίσημα στην Ελλάδα!

Βρεθήκαμε στην Γένοβα, στην Ιταλία, για να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε την νέα σειρά των CRF 250, 300, 400 και 450 RX - των εκδόσεων enduro. Για την ακρίβεια, η RedMoto είναι η εταιρία που αναλαμβάνει να μεταποιήσει τα ιαπωνικά RX έτσι ώστε να παίρνουν έγκριση τύπου και να βγάζουν άδεια κυκλοφορίας.

Σε μία πίστα enduro πάνω στα βουνά, χαραγμένη ανάμεσα στα δέντρα,  στο Pro Park Genova, που διαθέτει και διαδρομή motocross αλλά και αντίστοιχη για Trial μοτοσυκλέτες, έγινε η παρουσίαση των νέων μοντέλων.

honda crf apostoli italia reportaz bikeit 2

Οι άνθρωποι της RedMoto ήταν εκεί προκειμένου να μας λύσουν όποιες απορίες σχετικά με τις νέες μοτοσυκλέτες που βασίζονται πάνω στα ιαπωνικά CRF RX - με δύο νέους κυβισμούς που φτιάχνονται στην Ιταλία, τα CRF 300 και 400 RX.

Σε πολύ ωραίο κλίμα, οι μηχανικοί μαζί με τους αναβάτες της Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν διαθέσιμοι για ερωτήσεις.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία Honda Σαρακάκης με τον απεσταλμένο της εταιρίας, Μαρίνο Αγορίτσα, να μας ενημερώνει ότι οι μοτοσυκλέτες θα εισαχθούν κανονικά στην χώρα μας.

Μαζί μας ήταν και ο πολυπρωταθλητής enduro και scramble, Βασίλης Σιαφαρίκας, ο οποίος οδήγησε μάλιστα όλα τα μοντέλα και δήλωσε ενθουσιασμένος από την συνολική τους απόδοση.

honda crf apostoli italia reportaz bikeit 1

Μάλιστα, η Honda RedRiders, ιδιοκτησίας του, στα Γρεβενά, θα είναι αυτή που θα εμπλακεί για το 2019 τόσο στον τομέα των αγώνων, όσο και των πωλήσεων των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών.

Περισσότερα για τις αλλαγές και την οδήγηση, σε επόμενο άρθρο που θα ακολουθήσει σύντομα.

Φωτογραφίες I

Φωτογραφίες II

Φωτογραφίες III

Τιμοκατάλογος

Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 15:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon