.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:33

NIU N-GT & M+ - Αποστολή στο Παρίσι, μέρος Α’

 

Δυο νέα e-scooter που κάνουν τη διαφορά

Κείμενο, φωτογραφίες: Κώστας Γκαζής

Στις 12/6/2018, το BIKEIT βρέθηκε στο Παρίσι, για να παραστεί στην Παγκόσμια παρουσίαση 2 νέων e-scooter από τη NIU, των N-GT και M+. Δυο υπέρ-προηγμένα ηλεκτρικά scooter που ανεβάζουν την ηλεκτροκίνηση σε άλλο επίπεδο.

niu launch paris 4

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσίαση της NIU που λαμβάνει χώρα εκτός εκθέσεων στην Ευρώπη, και ήταν τόσο μεγαλειώδης σε στόχους και φιλοδοξίες, όσο και αριστοτεχνικά σχεδιασμένη. Μότο του event το #Unlockyourcity.

niu launch paris 10

Αν δεν γνωρίζετε τη NIU, πρόκειται για μια τεράστια και εξαιρετικά σοβαρή φίρμα ηλεκτρικών scooter, με βάση την Κίνα, και πωλήσεις 380.000 e-scooter σε 27 χώρες, από το 2014 όταν ιδρύθηκε και από το 2015 όταν και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται. 

niu launch paris 1

Τα e-scooter της έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στις ευρωπαϊκές εκθέσεις (EICMA, κ.α.) εντυπωσιάζοντας με την αρτιότητα τους, έχοντας κερδίσει μερικά από τα μεγαλύτερα βραβεία Design του κόσμου -Red Dot, iDSA, Good Design Award, κ.α.

niu launch paris 11

Κορυφαίο Design, αντίστοιχα υπέρ-υψηλή τεχνολογία αιχμής, ηχηρά ονόματα συνεργατών (Bosch, Panasonic, Vodafone, Indigo, κ.α.) και απίστευτα business-like, ρεαλιστική αντιμετώπιση της ηλεκτροκίνησης.

niu launch paris 12

Και πέρα από τα 2 δυνατά e-scooter, η NIU παρουσίασε και μια εκτεταμένη σειρά lifestyle αξεσουάρ, που δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το όνομα της μπράντας.

niu launch paris 9

Η παρουσίαση φανταστείτε έλαβε χώρα στους χώρους του… Λούβρου (καθόλου τυχαία η επιλογή), ενώ στο event ήταν καλεσμένοι δεκάδες δημοσιογράφοι και συντάκτες -αλλά και πολλοί ακόμα Guests και VIP- από όλο τον κόσμο.

niu launch paris 8

Ο καιρός στη Γαλλία μπορεί να ήταν βροχερός, αλλά η NIU είχε προβλέψει και για αυτό, όπως θα δείτε στα άρθρα μας που θα ακολουθήσουν, με τις οδηγικές μας εντυπώσεις από τα 2 νέα scooter και με την τεχνική τους ανάλυση.

niu launch paris 18

Πολύ χονδρικά, το N-GT είναι το δυνατό, γρήγορο και πλέον εξελιγμένο-εξοπλισμένο εκ των δύο, ενώ το M+ είναι πιο βασικό σε τεχνικά χαρακτηριστικά, και φυσικά πολύ οικονομικότερο, ενώ διαθέτει πρόβλεψη και για συνεπιβάτη.

niu launch paris 3

Σύντομα περισσότερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon