.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 14:25

Ducati Panigale V4 – Παρουσιάστηκε επίσημα στην Ελλάδα!

 

Ειδική εκδήλωση στο Ducati Athens Store

 

H πιο πολυσυζητημένη μοτοσυκλέτα της χρονιάς, η Ducati Panigale V4, βρίσκεται πλέον στην χώρα μας! Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Παρασκευή 23/03, στα πλαίσια του Ducati Open Season, σε μια άρτια στην διοργάνωση της εορταστική εκδήλωση στο Ducati Store Athens. Οικοδεσπότες, οι άνθρωποι – κλειδιά για την Ducati, η κυρία Ρένα Λέκκα και οι κύριοι Αντώνης Μαρτίνος, Στίβεν Σίρτης και Γιάννης Μυτιληνάκης.

panigale v4 par 4

Ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς, με καλεσμένους δημοσιογράφους και ανθρώπους από τον χώρο της μοτοσυκλέτας. Ο κος Μυτιληνάκης, δεν άργησε λοιπόν να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της Panigale V4, εκφωνώντας έναν λόγο που τόνισε τον κομβικό ρόλο που παίζει η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα στην ιστορία της Ducati, αφού όχι μόνο στοχεύει ξεκάθαρα στην κορυφή της κατηγορίας της αλλά σηματοδοτεί και την μετάβαση από τους V2 στους V4 κινητήρες.

panigale v4 par 5

Μπορεί η Panigale V4 να αποτελούσε το… “τιμώμενο” πρόσωπο της βραδιάς, ωστόσο το παρών στην εκδήώση έδωσαν και άλλα σημαντικά μοντέλα της γκάμας της εταιρείας για το 2018, όπως το XDiavel, η Multistrada 950 με ακτινωτούς τροχούς και το Monster 821.  

Όλες τις μοτοσυκλέτες μπορείτε να τις δείτε από κοντά στο Ducati Athens Store, Καλλιρόης 9, Αθήνα, Τηλ.: 210 9981199

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon