.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 20:20

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories

 

Τα πάντα για τον αναβάτη

 

Δυναμική η παρουσία της Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories στην Έκθεση, μία από της ελάχιστες εταιρίες εμπορίας ένδυσης και εξοπλισμού για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα που έλαβαν μέρος στην έκθεση και σίγουρα με την πιο εντυπωσιακή παρουσία.

Στο περίπτερό τους, ως αντιπρόσωποι, φιλοξενούν μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στους συγκεκριμένους τομείς στην αγορά (SHOEI, IXS, SIDI, 100%, Pro Taper, Scorpion, EVS Leat, Nexx, Momo, Cardo είναι μόνο μερικές από αυτές) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον επισκέπτη δει από κοντά τα προϊόντα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις αγορές του.

Δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 20:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon