.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 11:32

Triumph Thunderbird Nightstorm Special Edition 2015

Νέα επετειακή έκδοση

 

Η Triumph παρουσίασε το νέο Thunderbird Nightstrom Special Edition το οποίο είναι ένα κατάμαυρο power cruiser σχεδιασμένο για μοναδικές στιγμές.

Επιβλητικό και δυνατό

Είναι βασισμένο στο Thunderbird Storm και κινείται από τον δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα των 1699 κυβικών εκατοστών απόδοσης 98 ίππων και 15,6 χιλιόγραμμων ροπής - από τις 2.950 σ.α.λ.! Η έκδοση Dark στην οποία και αναφερόμαστε, περιλαμβάνει μαύρη βαφή στα περιφερειακά, στις εξατμήσεις, αλλά και μία νέα αναπαυτική σέλα στα 700 χιλιοστά, η οποία προσφέρει άνετη οδήγηση για κάθε τύπο αναβάτη.

Στην βαφή συναντάμε χειροποίητες φλόγες στις εκδόσεις phantom black και silver frost. Η Nightstorm είναι όσο πρέπει ''γυμνή'' ώστε να προκαλεί και τόσο ογκώδης ώστε να ξεχωρίζει ανάμεσα σε μοτοσυκλέτες της κατηγορίας. Μοιράζεται το ίδιο πλαίσιο με την απλή Nightstrom με 47 χιλιοστών μπροστινό σύστημα της Showa, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της ίδιας εταιρίας με μικρές διαφορές στην γεωμετρία για σταθερότητα και ευκολία κατά την οδήγηση. Διαθέτει τετραέμβολες δαγκάνες με σύστημα ABS, και αλουμινένιους τροχούς με πέντε ακτίνες.
Πάνω στο ρεζερβουάρ βρίσκεται τοποθετημένο το ηλεκτρονικό πολυόργανο το οποίο διαθέτει και on-board computer με ρολόι, δύο μετρητές χιλιομέτρων, και όργανο μέτρησης καυσίμου, αλλά και μικρό ηλεκτρονικό ταχύμετρο.
Το νέο Thunderbird Nightstorm θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2015 με έναν μεγάλο κατάλογο αξεσουάρ να το συνοδεύει για εύκολη μετατροπή στα γούστα του κάθε αναβάτη.

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Bonneville Scrambler Επετειακές Triumph Speed Triple 94 - 94R - 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon