.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 11:34

Η Triumph εξελίσσει Thruxton 400

Αυτή τη φορά η πληροφορία δεν υποστηρίζεται μόνο από φήμες, όπως συνέβαινε ως τώρα, μα έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Τον περασμένο Ιούνιο η Triumph επιτέλους αποκάλυψε τις επί μακρόν φημολογούμενες "μικρές" της, τις δύο τετρακοσάρες Speed 400 και Speed 400X που κατασκευάζονται σε συνεργασία με την ινδική Bajaj Auto.

Αφού πρώτα έκαναν τον απαραίτητο ντόρο τους και έγιναν ανάρπαστες στην Ινδία, όπου άνοιξαν πρώτα οι προπαραγγελίες τους, πλέον έχουν βάλει πλώρη για την ελληνική αγορά όπου τις περιμένουμε εναγωνίως για γνωριμία, ξέροντας πια και τις τιμές τους.

Στο μεταξύ, η προφανής συνέπεια της αποκάλυψής τους είναι η ενίσχυση των φημών για επέκταση της γκάμας των μικρών με διάφορες άλλες παραλλαγές. Μια από τις πρώτες βασιζόταν σε ινδικές φήμες για επικείμενη παρουσίαση μιας Thruxton 400, ενώ για τη συνέχεια ενδέχεται να έχουμε και Bobber, αλλά και Tiger 400! Τίποτε από αυτά βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένο ως τώρα, παραμένοντας στο επίπεδο των "πληροφοριών εκ των έσω" που επικαλείται ο ινδικός Τύπος σε κάθε ανάλογη δημοσίευση.

Πλέον όμως υπάρχει και φωτογραφική τεκμηρίωση για τουλάχιστον μια από αυτές τις νέες παραλλαγές που λέγεται πως έρχονται.

Triumph Thruxton400 spy pics 2

Ο λόγος για το Thruxton 400, το οποίο πιάστηκε σε δοκιμές στην Ινδία, αποκαλύπτοντας μια μοτοσυκλέτα που ουσιαστικά ντύνει το Speed 400 με μισό φέρινγκ που σαφέστατα εμπνέεται από το κορυφαίο Speed Triple RR - το μεγάλο Thruxton 1200 άλλωστε είναι ολόγυμνο.

Στις τέσσερεις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο βλέπουμε την ίδια ακριβώς βάση με το ντουέτο των Speed 400, με μόνες αντιληπτές διαφορές το φέρινγκ, τα ψηλά κλιπόν αντί τιμονιού και το μαύρο φινίρισμα στο ανεστραμμένο πιρούνι.

Triumph Thruxton400 spy pics 3

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως η παρουσίασή του επίκειται σύντομα, μιας και δε φαίνεται να υπάρχουν κοσμογονικές αλλαγές που να δικαιολογούν μακρόχρονη διαδικασία εξέλιξης, αλλά μια αρκετά πιο εύκολη προσαρμογή σε άλλη θέση οδήγησης.

Triumph Thruxton400 spy pics 4

Εκτός αν η Triumph μας επιφυλλάσσει και άλλες, αθέατες αλλαγές στον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο 398 cc και 40 hp ή στον περιφερειακό εξοπλισμό - κάτι που πάντως δε θεωρούμε πολύ πιθανό καθώς στόχος είναι το προσιτό κόστος για τον πελάτη και ακούγεται ασύμβατο με πολλές επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη που θα ανέβαζαν την τιμή.

Πηγή: Iamabiker μέσω Autostreet.in

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon