.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 13:53

Triumph Thruxton 400 – Το επόμενο βήμα συζητιέται ήδη στην Ινδία

Ήταν να μη γίνει η αρχή, μα τώρα ο υπερδραστήριος ινδικός Τύπος δε σταματιέται κυκλοφορώντας νοστιμότατες, πλην όμως λογικές, φήμες.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παρουσίαση (27/6) των Triumph Speed 400 και Speed 400X, κατασκευασμένα από τη Bajaj Auto στην Ινδία, και ο Τύπος της χώρας αναφέρει πως δεν αποκλείεται σύντομα αυτή η γκάμα μικρού κυβισμού να διευρυνθεί με νέα μοντέλα.

Σε πρώτη φάση ο φήμες που διακινούνται στοχεύουν στην επόμενη μοτοσυκλέτα που λέγεται πως θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα κινητήρα, τη Thruxton 400, ενώ στη συνέχεια η Triumph φέρεται να έχει στα σκαριά και μια Bobber 400.

Φυσικά αμφότερες οι πληροφορίες παραμένουν στη σφαίρα του θεωρητικού, με την υλοποίηση του Thruxton να φέρεται ως η επόμενη διότι, πολύ απλά, μπορεί να χτιστεί γρήγορα πάνω στην υπάρχουσα βάση.

Απεναντίας το Bobber πιθανώς να θέλει περισσότερη εξέλιξη, ενδεχομένως με τροποποιημένο πλαίσιο για να ταιριάξει στη διαφορετική οδηγική λογική του.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ινδοί συνάδελφοι δεν αναμένουν δραστηριότητα στη νέα γκάμα της Triumph πριν τα δύο τετρακοσάρια Speed να εγκαθιδρύσουν τον δικό τους ζωτικό χώρο στην αγορά. Κάτι που μάλλον δε θα αργήσει να συμβεί, δεδομένου ότι χρειάστηκαν σκάρτες τρεις μέρες για να εξαφανιστούν τα πρώτα 10,000 Speed 400 με την προνομιακή τιμή για την ινδική αγορά.

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται η Triumph Thruxton RS του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 13:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon