.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 10:23

Triumph - Σε δοκιμές η πρωτότυπη Motocross μοτοσυκλέτα (video)

H Triumph ετοιμάζεται να κάνει το βήμα το οποίο έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό.

Στα διεθνή μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκαν, τα τελευταία 24ωρα,  εικόνες και βίντεο της νέας motocross μοτοσυκλέτας, που ετοιμάζει η Triumph, κάτι που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό πλέον. Σύμφωνα με το ιταλικό Motociclismo Fuori, η μοτοσυκλέτα δοκιμάστηκε και είδε για πρώτη φορά, το φως της δημοσιότητας, στην Ισπανία και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες – παράλληλα, υπάρχει και βίντεο της μοτοσυκλέτας, που μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ. O αναβάτης που οδήγησε την μοτοσυκλέτα, είναι ο Clement Desalle.

Η νέα μοτοσυκλέτα Motocross της Triumph, αναμένεται να είναι κυβισμού 250 κυβικών, 4χρονη, άρα θα ανήκει στην κατηγορία MX2, αν και προφανώς από τις εικόνες που είναι διαθέσιμες μέχρι τώρα, δεν μπορούμε να δούμε κάτι περισσότερο. Το πλαίσιο θα είναι αλουμινένιο, πιθανότατα τεχνολογίας μονού σωλήνα, ενώ το μοντέλο δοκιμάστηκε σε πλήρως μαύρο χρώμα, κάτι που αποκρύπτει (ακόμα) την μορφή του σε μεγάλο βαθμό.

Η αγορά των motocross μοτοσυκλετών είναι πολύ ανταγωνιστική και το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλότατο. Θα μπορέσει η Triumph να παρουσιάσει ένα μοντέλο ανάλογο της κατηγορίας αλλά και αντάξιο τν προσδοκιών του κοινού; Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες. Το ντεμπούτο του πρώτου μοντέλου στα 250 κυβικά, αναμένεται εντός του 2024, με μία μοτοσυκλέτα 450 κυβικών να αναμένεται το 2025.

Πηγή: Motociclismo Fuori

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 10:30

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon