.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 17:15

Triumph Bonneville T120 Black DGR - Φόρος τιμής στο Distinguished Gentleman’s Ride

Μια περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα προς τιμήν της 10ης επετείου της συνεργασίας Triumph και DGR, της ιδιαίτερης εκδήλωσης μοτοσυκλέτας, υπέρ της ανδρικής ψυχικής και σωματικής υγείας.

Η Distinguished Gentleman’s Ride είναι ένας θεσμός που μετρά πλέον 12 χρόνια ζωής, συγκεντρώνοντας πολύτιμους πόρους για την ανδρική υγεία με μοναδικό τρόπο. Μέσα από την συμμετοχή 90.000 αναβατών από το 2012 μέχρι και σήμερα, η DGR έχει συγκεντρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήρικη της έρευνας για τον καρκίνο του προστάτη και της υποστήριξης της πνευματικής υγείας των ανδρών.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της συνεργασίας τους με την DGR, η Triumph παρουσίασε την νέα Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride. Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη μόνο σε 250 κομμάτια παγκοσμίως, το καθένα από τα οποία θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από τους Nick Bloor και Mark Hawwa της Triumph και της DGR αντίστοιχα. Μάλιστα, η μοτοσυκλέτα υπ’ αριθμόν 001, θα δωριστεί σε όποιον ή όποια θα κάνει την μεγαλύτερη δωρεά, υπέρ της Distinguished Gentleman’s Ride του 2023.

Η Bonneville T120 Black DGR Limited Edition είναι βαμμένη σε μεταλλικά χρώματα λευκού και μαύρου, σε έναν συνδυασμό που θυμίζει κοστούμι καλού ανδρικού ντυσίματος. Οι χρυσές pinstripes βαμμένες με το χέρι κοσμούν το μοντέλο, ενώ η εμφάνιση του λογότυπου της Distinguished Gentleman’s Ride στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά καπάκια ολοκληρώνει μια μοτοσυκλέτα-άσκηση κομψότητας. Η τεχνική βάση του μοντέλου, επαφίεται πλήρως στην Triumph Bonneville T120, μετά από την τελευταία της ανανέωση. Αλλά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από τον δάχτυλο μας: Βλέπεις ένα τέτοιο κόσμημα και σε νοιάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 17:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon