.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 14:27

Η Triumph Scrambler 350 αναμένεται το Φθινόπωρο του 2023

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο, στους ερχόμενους μήνες θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας που εξελίσσει η Triumph σε συνεργασία με τη Bajaj.

Πρόκειται για μια συνέργεια που φημολογούταν τουλάχιστον από το 2019 και ανακοινώθηκε επίσημα στις αρχές του 2020, μεταξύ της Triumph Motorcycles και της Bajaj Auto. Αυτή προέβλεπε πως οι δύο πλευρές θα εξελίξουν μαζί μια γκάμα μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού που θα κατασκευάζεται στην Ινδία από τη δεύτερη.

Ήδη από την αρχή οι πληροφορίες και τα μηνύματα από αυτή τη σύμπραξη μιλούσαν για μια γκάμα μικρού κυβισμού, η οποία θα είναι κοινή για Ευρώπη και Ασία, ενώ η αρχή αναμενόταν να γίνει με ένα scrambler το 2023.

4cb8e58fd59a90649fa15e399f86ad12 XL

Έκτοτε δεν έχει αλλάξει κάτι, καθώς η μοτοσυκλέτα έχει θεαθεί πολλάκις να εξελίσσεται στους δρόμους – τόσο της Αγγλίας όσο και της Ινδίας – ενώ τώρα η πιο πρόσφατη πληροφορία τοποθετεί την επίσημη παρουσίαση στην Ινδία το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Προφανώς η Triumph θα θέλει να εκμεταλλευτεί την περίοδο που παραδοσιακά παρουσιάζονται τα περισσότερα νέα μοντέλα της επόμενης χρονιάς, έτσι περιμένουμε την επίσημη τελετή στο διάστημα από τον Σεπτέμβρη ως τις αρχές Νοέμβρη που θα ανοίξει η επόμενη EICMA.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουμε στη διάθεσή μας, θα πρόκειται για ένα scrambler με υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας γύρω στα 350 cc – όπως ακριβώς δηλαδή και άμεσος ανταγωνισμός στην Ασία, βλέπε Royal Enfield 350, Honda CB350 H’Ness κ.ο.κ.

Σύμφωνα με την αρχική συμφωνία του 2020, η συνέχεια θα έχει μια γκάμα που ενδέχεται να απλωθεί από τα 200 ως τα 750 cc και να αφορά μοτοσυκλέτες αρκετών διαφορετικών κατηγοριών, με το Scrambler 350 να είναι απλώς το πρώτο της νέας εποχής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon