.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 14:15

Triumph – Σε διαδικασία δοκιμών έκδοση Thruxton R “Black”

Αναμένεται πιο προσιτή τιμή από το standard R μοντέλο  

Στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο της Triumph στο Hinckley της Βρετανίας, φωτογραφήθηκε μια μοτοσυκλέτα σε διαδικασία δοκιμών, η οποία όπως όλα δείχνουν, είναι η “Black” έκδοση του Thruxton R.

Οι Black εκδόσεις της Triumph, αποτελούν κατά κανόνα πιο προσιτές εκδόσεις των standard μοντέλων της γκάμας της, φέροντας βασικό και απλό φινίρισμα (μαύρο φυσικά…) σε περιοχές και τμήματα όπου κανονικά θα υπήρχε βουρτσισμένο αλουμίνιο ή χρωμίωση.

Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο κινητήρας και οι ζάντες έχουν μαύρο χρώμα, ενώ οι μπότες του USD Big Piston πιρουνιού της Showa φέρουν μαύρη ανωδίωση, αντί της χρυσής. Πινελιές αντίθεσης, αποτελούν τα βαμμένα χρυσά (αντί για νικελ) καλάμια του πιρουνιού καθώς και τα κίτρινα – χρυσά Ohlins αμορτισέρ πίσω, που είναι κοινά με το Thruxton R.  
 
Ο προβολέας, έχει απολέσει το χρωμιωμένο στεφάνι του και  είναι ουσιαστικά η LED μονάδα από το Thruxton TFC, ενώ τα φλας, είναι επίσης LED και φέρουν διάφανα διαθλαστικά καλύμματα.

Διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά στην απόδοση δεν θα υπάρξουν. Σε ότι αφορά στο πότε θα λανσαριστεί το Thruxton R Black στην αγορά, δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά δεδομένου του ότι πρόκειται για μια έκδοση με αισθητικής φύσεως αλλαγές, αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

Πηγή: MCN 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon