.
Κατηγορία SWM
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 17:25

EICMA 2022 – SWM Custom V1200 2023 – Αναπάντεχη νέα μοτοσυκλέτα

Η SWM αποκαλύπτει ένα νέο cruiser 1200 κυβικών με αισθητική Harley-Davidson και έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα της μητρικής της, Shineray.

Μόλις τον Ιούλιο είχαμε συναντήσει έναν νέο κινητήρα, τον δικύλινδρο V1202 45 μοιρών με εμφάνιση που προφανώς αντιγράφει τον Evolution της Harley-Davidson, μόνο που αυτός είχε μόλις παρουσιαστεί στην Κίνα από τη Shineray.

Λίγους μήνες αργότερα, ο κινητήρας αυτός εμφανίστηκε στο Μιλάνο, σε μια μοτοσυκλέτα της SWM – εταιρεία που ανήκει στη Shineray από το 2014. Το Custom V1200 έχει ήδη προστεθεί στην ιστοσελίδα της SWM και πλέον περιμένουμε να μάθουμε τα τι και πώς του.

Στο μεταξύ, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δείχνουν αναμενόμενα, με την ισχύ ευτυχώς να ξεπερνά αισθητά τους 60 ίππους που ανέφερε η Shineray το Καλοκαίρι, καθώς στην SWM μορφή του αποδίδει 80.5 hp μέσω πεντατάχυτου κιβωτίου. Δεν γίνεται λόγος για ροπή, αλλά είναι μάλλον προφανές πως σε έναν δικύλινδρο 1200άρη, και να θες να την κρύψεις, αυτή θα ξεχειλίζει.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει τροχούς 16 ιντσών, ζυγίζει 250 κιλά στεγνή και η τελική της ταχύτητα ανακοινώνεται ως “πάνω από 200 km/h”, με μέση κατανάλωση 6 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Καθώς περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα νέα για το Custom V1200, δείτε το στην ιστοσελίδα της SWM.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon