.
Κατηγορία Rieju
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:44

Rieju MR 6Days Argentina – Ακόμα μία ειδική έκδοση εν όψει Six Days

Με τα χρώματα και τον «ήλιο» της σημαίας της Αργεντινής να την κοσμούν περήφανα και δίχρονο κινητήρα, για τους νοσταλγούς της «λαδίλας».

Εν όψει του αγώνα Six Days 2023, που θα γίνει στο San Juan της Αργεντινής, η Rieju παρουσίασε το νέο MR 6Days Argentina special edition. Η Rieju συνεχίζει, έτσι, την παράδοση της να υποστηρίζει το Six Days γεγονός, αλλά και προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλετών για τον αγώνα του Six Days.

Το μοντέλο θα είναι μια περιορισμένη έκδοση, με τα χρώματα της Αργεντινής να το κοσμούν (λευκό και γαλάζιο), όπως επίσης και τον χαρακτηριστική ήλιο της σημαίας της χώρας, στα πίσω πλαστικά, ενώ τεχνικά βασίζεται στην MR Pro 2024. Πέρα από την εμφάνιση, το μοντέλο θα φέρει εξάτμιση τιτανίου FMF Powercore 2.1, κάλυμμα στροφαλοθαλάμου Crosspro, κολάρα σιλικόνης σε μπλε χρώμα, φίλτρο αέρα FunnelWeb, βαλβίδες Reed της VForce, καρμπυρατέρ Keihin PWK 38mm, ζάντες της Excel, ανάρτηση ΚΥΒ και ελαστικά Michelin Enduro Medium. Θα γίνει διαθέσιμο σε εκδόσεις 250 και 300 κυβικών, με δίχρονους κινητήρες και στις δύο περιπτώσεις. 

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες για την τιμή και την διαθεσιμότητα του μοντέλου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon