.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 13:13

QJMOTOR SRK 250 RS – Supersport μονόμπρατσο παιχνιδάκι

Οι νέοι που μπαίνουν στον χώρο της μοτοσυκλέτας αυξάνονται διαρκώς, το ίδιο και οι προτάσεις μοντέλων από τις εταιρείες. Και το QJMOTOR SRK 250 RS θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική πρώτη επιλογή για πολλούς.

Μπορεί η QJMOTOR να έχει πλέον πιάσει την δική της τροχία στην αγορά μας, φέρνοντας μία ποικιλία μοτοσυκλετών από τα 125 έως και τα 800 κυβικά, και για κάθε γούστο, αλλά απουσιάζουν ακόμα τα supersport μοντέλα, από την γκάμα της. Παρά το γεγονός ότι η QJMOTOR, έχει όχι ένα, όχι δύο, αλλά... 12 (!) πλέον μοντέλα supersport!

Αυτό που βλέπουμε εδώ, είναι το SRK 250 RS. Ανήκει στα μονοκύλινδρα μοντέλα της εταιρείας, με κινητήρα που μπορεί να αποδώσει έως 27,9 ίππους, γυρίζοντας μέχρι τις 9.500 στροφές, ενώ συνδυάζεται και με κιβώτιο 6 σχέσεων. Με βάρος στα 162 κιλά, πλήρες υγρών, η σχέση κιλών ανά ίππο δεν είναι καθόλου άσχημη για έναν νέο αναβάτη.

Ξεχωρίζει το μονόμπρατσο ψαλίδι, φετίχ για την πίσω ανάρτηση, ενώ μπροστά χρησιμοποιείται τηλεσκοπικό πιρούνι. Την πέδηση αναλαμβάνουν, φυσικά, δίσκοι εμπρός και πίσω, ενώ η σχεδίαση του μοντέλου είναι όσο σπορ χρειάζεται και φανερά σύγχρονη.

Όπως είναι γνωστό, η QJMOTOR έχει επιδείξει άριστη εικόνα, όσον αφορά την σχέση ποιότητας-τιμής σε όλες τις κατηγορίες που έχει μπει τώρα, ενώ η όρεξη της να επεκταθεί και στην supersport κατηγορία είναι εμφανής, μετά την παρουσίαση των SRK 921 και SRK 1000. Μήπως είναι ώρα, να τα δούμε και στην χώρα μας;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 13:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon