.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:47

QJMOTOR SRK 921RR – 130 άλογα και cornering ABS με... 9.000 ευρώ!

Η QJMOTOR «αγριεύει» και αποκαλύπτει ακόμα μία supersport μοτοσυκλέτα, με τιμή που την διαβάζεις και κλαις.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, η QJMOTOR παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση στο Hangzhou της Κίνας, την νέα supersport μοτοσυκλέτα της ονόματι SRK 921 RR. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα ξεχωριστή από το SRK 1000 RC που είδαμε στα πλαίσια της EICMA, με διαφορετική σχεδίαση, αλλά κινητήρα που εξακολουθεί να θυμίζει τον πάλαι ποτέ 4κύλινδρο της MV Agusta F4. Εντυπωσιακό στην σχεδίαση, το SRK 921 RR φέρει και μονόμπρατσο ψαλίδι πίσω, για το γνωστό ακαταμάχητο αποτέλεσμα...

Ο κινητήρας του, είναι 4κύλινδρος σε σειρά, με δυνατότητα απόδοσης έως 129 ίππους και ροπή που φτάνει τα 9,5 kgm, στις 10.000 και 8.000 στροφές, αντίστοιχα. Από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται η χρήση περιφερειακών από την Marzocchi και την Brembo, ενώ ανακοινώνεται και η ύπαρξη Traction Control και Cornering ABS (!), αλλά και άλλων ηλεκτρονικών gadgets όπως εμπρόσθια κάμερα, ένδειξης πίεσης καυσίμου, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο κ.ά.

Εμείς, από αυτά που βλέπουμε, θα θέλαμε πολύ να το δοκιμάσουμε, πάντως. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν η SRK 921 RR, θα δει τον δρόμο για την Ευρώπη; Η τιμή της; Ανακοινώθηκε στα 69.999 κινεζικά Yuan, δηλαδή μόλις 9.000 ευρώ, σε άμεση ισοτιμία. Για τετρακύλινδρο supersport. Οκ... Και 12.000 ευρώ να φτάσει, όταν έρθει στην αγορά μας, το θέλουμε.  

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 12:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon