.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:00

Moto Guzzi V100 Stelvio - Νέες «κατασκοπευτικές» φωτό

Το νέο επερχόμενο μοντέλο της Moto Guzzi δοκιμάζεται ξανά σε κοινή θέα – Θα είναι η πρώτη Moto Guzzi με ραντάρ εμπρός και πίσω.

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα, στο νέο επερχόμενο Moto Guzzi V100 Stelvio, η ύπαρξη του οποίου ουσιαστικά έχει βεβαιωθεί, ανεπισήμως πλην σαφώς. Τώρα, περισσότερες φωτό της νέας μοτοσυκλέτας είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τον φακό των συναδέλφων μας στο γερμανικό Motorrad.

H μοτοσυκλέτα απαθανατίστηκε, και πάλι, καλυμμένη με μαύρο χρώμα και ταινίες στα «κρίσιμα» σημεία που δεν πρέπει ακόμα να αποκαλυφθούν, όμως αυτές δεν αποκρύπτουν τις θέσεις των πομποδεκτών ραντάρ, εμπρός και πίσω. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η νέα Moto Guzzi Stelvio θα είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της εταιρείας, που θα φέρει τέτοιο σύστημα και όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει, όπως έχει γίνει πλέον ο κανόνας στις premium adventure/touring μοτοσυκλέτες.

Τα στοιχεία που θα διαφοροποιούν το V100 Stelvio σε σχέση με το V100 Mandello είναι αρκετά και πολλά από αυτά είναι ορατά, και στις νέες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες: Αρχικά, μιλάμε για ακτινωτούς τροχούς, με τον εμπρόσθιο να διακρίνεται μεγαλύτερος από τον πίσω, άρα «παίζουμε» σε ένα σενάριο 19-17 ιντσών εμπρός και πίσω. Διακρίνονται επίσης, χούφτες στο φαρδύτερο τιμόνι, μια προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα, σχάρα αποσκευών στο πίσω μέρος, ενώ αναμένονται και μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, καθώς το μοντέλο θα έχει και πιο «περιπετειώδη» προσανατολισμό, από το V100 Mandello.

Στο V100 Stelvio πιθανόν θα δούμε και τον πρώτο υπερκυβισμό, στον δικύλινδρο κινητήρα V2, ο οποίος ίσως φτάσει τα 1.170 κυβικά, με την ισχύ να λέγεται ότι θα αγγίξει τους 140 ίππους -όλα αυτά, ανεπίσημα ακόμα. Μένει να δούμε, τελικά, πως θα εξελιχθεί η ιστορία με περισσότερα και, ελπίζουμε, επίσημα στοιχεία.

 

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon