.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 08:54

Moto Guzzi V100 Sport Strada - Το τρίτο μέλος της οικογένειας

Μετά το ήδη υπάρχον V100 Mandello και το επερχόμενο Stelvio, αυτή θα μπορούσε να είναι η τρίτη μοτοσυκλέτα μιας νέας γκάμας.

Η Moto Guzzi έχει δηλώσει με σαφήνεια, ότι ο νέος υγρόψυκτος κινητήρας της των 1.000 κυβικών, θα τοποθετηθεί και σε περισσότερες μοτοσυκλέτες από το V100 Mandello. Μόλις εχθές, αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες του νέο Stelvio 2024 και τώρα, ο σχεδιαστής και γραφίστας Oberdan Bezzi  κάνει την δική του πρόταση για την V100 Sport Strada.

Σε street ύφος, αυτή η μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο μοντέλο δρόμου της εταιρείας, φυσικά με τον καινούργιο κινητήρα των 115 ίππων στην καρδιά της. Το σχέδιο που ο Bezzi επέλεξε για την θεωρητική μοτοσυκλέτα του, έχει το ρετρό στοιχείο του εμπρός φαναριού, αλλά είναι κατά κόρο σύγχρονη σχεδιαστικά, με πολλές τεθλασμένες γραμμές και «εμπροσθοβαρή» μορφή, με τον πίσω τροχό να φτάνει πίσω από την ουρά.

Εννοείται ότι μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα ήταν το ζενίθ της Moto Guzzi, όσον αφορά τις επιδόσεις και θα «έπαιζε» απέναντι σε προτάσεις 800-1000 κυβικών του ανταγωνισμού, που ήδη είναι πολλές. Η Moto Guzzi δείχνει σημεία άνθησης και αναγέννησης, από την δημιουργία του V85 TT και μετά, οπότε το σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί για κανέναν λόγο. Πως θα σας φαινόταν;

 

Πηγή: Oberdan Bezzi

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 09:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon