.
Κατηγορία Moto Guzzi
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 11:26

Guareschi Moto MGV – Μια Moto Guzzi Bellagio που βγάζει μάτια

Οι αδελφοί Guareschi επιμελήθηκαν μιας μοναδικής καστομαρισμένης Bellagio που δείχνει έτοιμη για μάχη.

Οι δημιουργοί της την αποκαλούν Βασίλισσα του Δρόμου, μα πριν περάσει τις πόρτες του εργαστηρίου τους στην Πάρμα της Ιταλίας δεν ήταν παρά μια τυπική Bellagio – δηλαδή μια γυμνή roadster με αερόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα 936 cc που απέδιδε 75 hp και 7.9 kgm και παράχθηκε από το 2007 ως το 2012.

Μετά τη φροντίδα της Guareschi Moto GCorse, ο κινητήρας γυμνάστηκε ως τους 101.2 hp και 10.9 kgm, χάρη στους δικούς της εκκεντροφόρους και μια ολόσωμη 2-1-2 εξάτμιση από τιτάνιο της Zard.

guareschi motoguzzi mgv 3

Οι στοκ αναρτήσεις του Bellagio έδωσαν τη θέση τους σε ένα σετάκι της Öhlins με 45άρι ανεστραμμένο πιρούνι και αμορτισέρ ΤΤΧ, οι ακτινικές Brembo αναβαθμίζουν δραματικά τα φρένα, ενώ τα μαρσπιέ και κλιπόν προέρχονται από τη συλλογή της GCorse.

Με custom κουστούμια σε cafe racer αισθητική, η MGV συνιστά μια μοναδική μεταμόρφωση ενός φιλικού και ευχάριστου καθημερινού μοντέλου σε αγριεμένο παιχνίδι για στροφιλίκια.

Δύσκολα θα τη δούμε στο εμπόριο, καθώς αποτελεί μια παραγγελία πελάτη προς τους Vittoriano και Gianfranco Guareschi, ωστόσο πολλά από τα μοναδικά εξαρτήματά της βρίσκονται στην αγορά και δη στους καταλόγους της, της ειδικής στις μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, Guareschi Moto.

guareschi motoguzzi mgv 1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon